KuriózumMajdnem "tökéletes gyilkosságnak" hitték, aztán kiderült, ki a görögországi gyilkosság elkövetője

Majdnem „tökéletes gyilkosságnak” hitték, aztán kiderült, ki a görögországi gyilkosság elkövetője

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A múlt hónapban Caroline Crouch, egy brit származású fiatal nő életét vesztette Görögországban. Férje, egy görög pilóta, azt állította, hogy család – ő, a felesége, és 11 hónapos kislányuk – egy rablás áldozatai voltak, és a betörők megölték a feleségét. Végül, egy hosszú órákon át tartó kihallgatás után a férj, Babis Anagnostopoulos beismerte a gyilkosságot.

Majdnem "tökéletes gyilkosságnak" hitték, aztán kiderült, ki a görögországi gyilkosság elkövetője

Caroline Crouch tragikus halálának híre a múlt hónapban bejárta a világsajtót. A 20 éves fiatal nő, aki mindössze néhány hónapja volt édesanya, 32 éves férjével és kislányával Görögországba költözött, és itt gyilkosság áldozata lett.

A férj az első kihallgatásokon azt mondta, betörők rontottak rájuk, bekötözték a szemüket és megkötözték őket, és a kislányuk életét is veszélyeztették, miközben kirabolták a családot.

Egy elektronikus fitnesz karkötő árulta el a férfit

Bár a gyanúsítottak listáján szerepelt, nem volt bizonyíték arra, hogy a férj bűnös lenne. Valójában a görögországi tragédiát „tökéletes bűncselekménynek” tekintették, mert úgy tűnt, az elkövető semmilyen nyomot nem hagyott maga után.

A rendőrségnek végül mégis sikerült kinyernie az információkat a férj telefonjáról, ahol a fitnesz karkötőhöz csatlakoztatott alkalmazás elárulta az igazságot. Abban az időben, amikor Babis Anagnostopoulost megkötözték az állítólagos betörők, az alkalmazás lépéseket rögzített, tehát a férfi szabadon járkált a házban. Ezenkívül a feleség órája is sokkal korábban abbahagyta a szívverés rögzítését, mint a férj által meghatározott időpont a bűncselekmény elkövetésére.

Első osztályú színész

A The Sun szerint Babis Anagnostopoulos első osztályúan játszotta a gyászoló özvegy szerepét, miután megölte a feleségét, és előállt egy hamis forgatókönyvvel a bűncselekmény estéjéről.

Több mint nyolc órás kihallgatása után a férfi végül beismerte a gyilkosságot, és azt mondta, minden egy vitával kezdődött, mert a felesége azzal fenyegette, hogy elhagyja. A férfi dühében megfojtotta a nőt, aztán később előállt a betörés történetével.

A rendőrség később további bizonyítékokat is talált, egy üzenetet, amiben a nő bevallotta, hogy el akarja hagyni a férjét, és egy szállodai foglalást arra az éjszakára.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek