KuriózumLetartóztatták az anyát, mert a kórházban idegenekre hagyta 2 éves kislányát!

Letartóztatták az anyát, mert a kórházban idegenekre hagyta 2 éves kislányát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az egyik idegen, akire az anya a 2 éves kislányát hagyta, és lelépett, szerencsére épp egy rendőr volt. A hatóságok most nagy erőkkel keresik a gyerek hozzátartozóit.

A rendőrségi jelentés szerint egy floridai anya kedden a miami Mercy Hospitalban hagyta a kétéves kislányát két idegennel. A nő megkérdezte tőlük, hogy figyelnének-e a lányára, amíg ő kimegy a mosdóba. Az észak-miami-i anyuka a lánya társadalombiztosítási kártyáját is odaadta az idegennek, mielőtt távozott volna.

„Nem kell ezt tenned” – mondta egy ismeretlen szemtanú az anyának. „Hagyj békén” – felelte a nő, miközben gyorsan távozott a kórházból. A 33 éves Carolina Vizcarrát azóta letartóztatták, kihallgatásakor azt mondta, hogy azért cselekedett így, mert egy jobb életet akart a gyermekének. Pechére az egyik személyről, akire rábízta a gyermekét, kiderült, hogy egy szolgálaton kívül lévő rendőr volt.

“Az egyik rendőrünk civilben épp egy családi ügyet intézett a közeli kórházban, amikor egy ismeretlen nő odament hozzá, és megkérte, hogy vigyázzon a gyerekére, amíg ő kimegy az illemhelyiségre” – mondta a Miami rendőrség szóvivője, Kenia Fallat. A tiszt azonban percekkel később rájött, hogy valami nincs rendjén.

“Odaadja a gyereket egy ismeretlen férfinak. Nagyon gyanús volt, de szerencsére a kolléga rögtön rájött, valami probléma van, és intézkedett. Jól is tette, hiszen a nő nem jött vissza az illemhelyiségből” – mondta Fallat. A kórházban megvizsgálták a kislányt, nincsen baja, nagyon egészséges és vidám kis teremtés, azt szeretnénk, hogy újra visszatérjen a családjához – tette hozzá a szóvivő.

“Meg kell keresnünk az anyát. Meg kell találnunk bárki is az, hogy kiderüljön, milyen mentális állapotban volt, amikor elhagyta a gyerekét. Szeretnénk beszélni vele, hogy megtudjuk, miért tette ezt” – mondta a rendőrségi szóvivő.

A miami rendőrség Twitteren közzétett egy fotót a lányról, aki jelenleg a Gyermek- és Családügyi Minisztérium gondozásában van.

A Cafe Mom közösségi oldal szerint az anyát később letartóztatták, és a hatóságok vizsgálják az esetet. „Azért hagytam a kórházban, mert gondoltam, hogy az egy jó hely. Legalább, ha én az utcán alszom, de ő ne járjon így. Aggódtam érte, azért hagytam ott” – mondta az anya.

A floridai Safe Harbor törvény csak azokat a szülőket védi, akik (legfeljebb 7 napos) csecsemőjüket egy kijelölt biztonságos helyen hagyják. Az még nincs tisztázva, hogy végül ki kapja a lány felügyeleti jogát. Az anyát gyermeke elhagyásával vádolják, az ítélet kimondásáig előzetes börtönbüntetést, és 5000 dolláros bírságot kapott.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek