A világ eddig megszokott rendje kissé felborult, és bizony sokszor nehéz reményekkel telve indulni az új napnak. Mindig jól jön egy kis lelki támasz, főleg ezekben az embert próbáló időkben.

Tudd meg, mit üzennek a csillagok az év hátralévő részére!

Kos

Az utóbbi időben összecsaptak a fejed felett a hullámok, és már nagyon vártad, hogy mikor lesz végre egy kicsit nyugodtabb időszak az életedben. Úgy tűnik eljött a pihenés és a béke ideje. A legfontosabb tennivalód most az az, hogy lépj előre. Pihenj egy kicsit, de azért tartsd meg a lendületed, maradj erős és következetes.

Bika

Egy hozzád közelálló személynek most nagy szüksége lehet segítségre, semmiképp ne utasítsd vissza. Vedd számba, hogy melyek a legfontosabb teendők most az életedben, írd át a fontossági listát, és ne felejtsd, hogy a világon az egyik legfontosabb dolog az önzetlen segítségnyújtás és az elismerés.

Ikrek

Ha el szeretnéd kerülni az érzelmi hullámvasutakat, akkor most hallgass inkább az eszedre, mint a szívedre. Érzelmeid annyira elvakítanak, hogy döntéshelyzetben homályosan látod a dolgokat.

Adj egy kis időt magadnak a történtek feldolgozására, meglátod a pihenés után sokkal könnyebben fog menni a cselekvés.

Rák

Ha szeretnéd bővíteni az ismereteidet, vagy szívesen beiratkoznál egy tanfolyamra, akkor ez most a lehető legjobb alkalom erre. Próbálj ki valami újat, és számos hasznos tapasztalattal gazdagodhatsz. Meglátod, az egész életszemléleted megváltozik, és így pozitív változásokat vonzhatsz be.

Oroszlán

Jó és rossz hírek egyaránt várnak rád ebben az időszakban. A rossz hír az, hogy egy olyan helyzet, amiért mostanában igencsak aggódsz, annyira elfajulhat, hogy úgy érzed, ennél rosszabb már nem is lehet. A jó hír az, hogy a dolgok innentől kezdve már csak javulni fognak.

Szűz

Az érzelmi és szellemi kiteljesedés időszaka következik most számodra. Egy olyan kapcsolattal fogsz gazdagodni, amelyből a legfontosabb értékek, a bizalom, a szeretet és az összetartozás sem fognak hiányozni. Ez a kapcsolat lehet romantikus, baráti, de akár családi is.

Mérleg

Már jelenléteddel inspiráló hatással vagy másokra, képes vagy arra, hogy energiával töltsd fel a környezeted, anélkül, hogy mondanál bármit is. Pozitív életszemléleted által nagyon jó hatással vagy másokra is. Ha úgy érzed, hogy egy kicsit elfáradtál mostanában, akkor töltődj fel jógázással, egy kellemes esti lábfürdővel, masszázzsal.

Skorpió

Légy te magad a változás, amit látni szeretnél a világban. Oszd meg másokkal a ragyogásod, a fényed, az optimizmusod. Mágnesként vonzod azokat az embereket, akik egy kis pozitív változásra vágynak, most igazi példakép lehetsz számukra, és közben a te életed is megváltozik.

Nyilas

Előfordulhat, hogy egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és megpróbálsz úgy zsonglőrködni, hogy minden helyzetben te kerülj ki győztesként. Kitartás! Őrizd meg a nyugalmad, a kedvességed, maradj nyitott, és akkor minden menni fog. A nap végén jutalmazd meg magad az erőfeszítéseidért.

Bak

Céltudatosan haladsz előre, azonban annyira koncentrálsz a végeredményre, hogy közben nem veszed észre az élet szépségeit. Add fel ezt a görcsös hozzáállást, légy egy kicsit elfogadóbb az élet változásaival. Az új kihívások mindig új lehetőségeket tartogatnak. Gondold át alaposabban a dolgokat mielőtt beszélnél vagy cselekednél.

Vízöntő

Ne engedd, hogy a büszkeséged miatt visszautasíts egy szívből jövő segítséget. Ha úgy érzed, hogy nehezen mennek a dolgok, imádkozz és kérj segítséget. Mindig a legváratlanabb pillanatban érkeznek a legjobb lehetőségek, légy nyitott az új dolgok, új emberek felé.

Halak

Mindaddig meg tudod őrizni a sikerességed, amíg kiegyensúlyozott és fegyelmezett tudsz maradni. Gyakran azonban annyira összpontosítasz a tökéletes végeredményre, hogy akár már agresszívvá is válhatsz. A titok az egód és az intuíciód közötti egyensúly fenntartásában rejlik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.