Kuriózum"Le is vehetitek a gázóránkat, mert nem fogom kifizetni a számlát" -...

“Le is vehetitek a gázóránkat, mert nem fogom kifizetni a számlát” – beszólt a gázszolgáltatónak a drávaszerdahelyi polgármester

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Drávaszerdahely polgármestere nem először emeli fel a hangját a nehézségek ellen, a múltkan élesen kritizálta a kormány intézkedéseit, most a gázszolgáltatónak szólt be: kijelentette, nem fogja kifizetni a nemrég érkezett gázszámlát.

Alpár György polgármester 2006 óta vezeti Drávaszerdahelyet, a faluban 170 ember lakik, ám most olyan gázszámlát kapta a gázszolgáltatótól, ami kiverte a biztosítékot a falu vezetőjénél.

A polgármester a művelődési ház gázszámláját kapta készhez. Elmondta: a tavaly is klímafűtéssel oldották meg a helység fűtését, és csak kiegészítő fűtésként melegítették fel, amikor rendezvényeket szerveztek.

Az új gázszámla 440.267 forint összegben érkezett, méghozzá a január 1. és január 31. időszakra, amit még idén ki kellene fizetniük, a fizetési határidő december 16-a.

A polgármester káromkodva küldte melegebb éghajlatra a gázszolgáltatót.

“Ezt a gázszámlát nem fogok kifizetni, mert röhejesnek és vicckategóriának tartom, innen üzenem, hogy nyugodtan jöhettek és le is vehetitek a gázóránkat, mert nem fogom kifizetni a számlát” – mondta Alpár György.

A polgármester videója végén felszólította azokat a polgármestereket, akik félnek a kormánytól, hogy bátran szólaljanak meg, álljanak ki magukért és közösségükért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek