KuriózumLakókocsiban él a tízgyerekes család, olyan kevés a hely, hogy van olyan...

Lakókocsiban él a tízgyerekes család, olyan kevés a hely, hogy van olyan gyerek, aki az asztalon alszik

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A tízgyerekes édesanya, aki jelenleg tizenegyedik gyerekét várja, egy videóban megmutatta, hogy alszik 12 fős családja az alig 10 méter széles lakókocsiban, amikor éppen úton vannak.

Amber de la Motte New Yorkban él a családjával, de mivel igazi zenész családról van szó – a szülők és a gyerekek egyaránt játszanak hangszereken – gyakran utaznak, hogy fellépjenek.

Ilyenkor egy szűk lakókocsiban alszanak, és mivel többen is megkérdezték az édesanyát, hogy férnek el mindannyian ekkora helyen, Amber úgy döntött, egy videóban mutatja be, hogy alszik 12 fős családja, miközben úton vannak.

„A dolgok mindig változnak egy kicsit, de most éppen valahogy így csináljuk” – magyarázta a nő, mielőtt a kamerával körbejárta volna a szűk lakókocsit, és megmutatta volna mindenki fekhelyét.

Az édesanya bevallotta, hogy 3 lánya egy asztalon alszik, amit átalakítottak ággyá. Egy másik gyerek a kanapén alszik, ketten a padlón, újabb 3 gyerek pedig egy emeletes ágyon osztozik: az emeleten Amber egyik fia, Elijah, alszik, az alsó ágyban pedig két húga, Pearl és Naomi.

@thehappycaravan

People have asked how our family of 12 sleeps in our 30 ft trailer. It’s not perfect, but more comfy than a tent because there is heat, AC and a fridge. ???????? #airstream #rvlife #familyrv #caravan #trailer #familytok #howwesleep

♬ The 30 Foot Trailer (Song) – The Drowsy Lads

A család legkisebb tagja, Moses baba a saját kiságyában alhat, méghozzá a videó tanúsága szerint nagyon kényelmesen, a szülők pedig egy nagyobb ágyon osztoznak.

A felhasználók reakciója meglehetősen vegyes volt, és többen is megkérdőjelezték, hogy hagyhatják a szülők, hogy két gyerek is a padlón aludjon, miközben ők kényelmesen osztoznak egy ágyon.

„Igen, semmi sem fejezi ki jobban, hogy „szeretjük a gyerekeinket”, mint az, hogy ők a földön alszanak, míg te egy nagy, kényelmes ágyban alszol a férjeddel” – írta az egyik hozzászóló.

Egy másik pedig hozzátette, hogy a gyerekeknek később mind hátproblémáik lesznek, és egyikük sem fogja tudni, mit jelent a magánélet.

Amber a kritikára válaszolva hangsúlyozta, hogy ez a helyzet nem állandó, csak akkor áll fenn, amikor épp úton vannak, és azt is elmondta, hogy a dolgok gyakran változnak, a férje például sokszor a padlón alszik, miközben ő a legkisebb fiával, Moses babával osztozik az ágyon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek