KuriózumKutyának képzeli magát az anyja által elutasított kis szamár

Kutyának képzeli magát az anyja által elutasított kis szamár

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Elválaszthatatlan gazdáitól az a kis szamár, akit anyja elutasított születése után, a Lincolnshire-i farmon pedig kézzel nevelte.

John Nuttall, akinek családja egy évszázada szamárlovaglást vezet a Skegness-i strandon, azt mondta, Kye most jól van, és egy istállóba költözött. A férfi hozzátette, az emberi társasághoz szokott szamár nem szívesen hagyja el a társaságát.

„Egész nap a kutyákkal játszik és mindenhová követ engem. Azt hiszi magáról, hogy egy kutya” – nyilatkozta a farm tulajdonosa.

Kye-t elkényeztették gazdái

Miután az anyja elutasította, egy második szamár sem volt hajlandó etetni a kis szamarat. A család szomszédjának segítségével Kye-t cuclisüvegből kezdték el etetni.

„Egy ideig a házban élt, pelenkával, minden két órában cuclisüveggel etettem – éjjel-nappal” – mesélte a gazdája a BBC-nek.

Cuclisüvegből etették

A kis szamár később egy istállóba költözött, de így is minden három órában etetni kell őt.

Mr. Nuttall szerint Kye – aki a Nuttall család farmján lévő mintegy 70 szamár egyike – most jól van, de „szeret emberek között lenni”.

„Ezek az állatok szeretik a társaságot, de ez a kicsi folyton vele volt, így szeret mindenhova követni” – mesélte a farm vezetője.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek