A november meglehetősen intenzív hónapnak ígérkezik. Ez a hónap nagyon sok erőteljes pillanatot hoz magával, amelyekre érdemes várnunk.

November 3-án a Merkúr retrográd szakasza után ismét direkt mozgásba lép, innentől kezdve pedig olyan égi jelenségekkel lesz dolgunk, mint a Merkúr-Szaturnusz kvadrát, és a Nap-Neptunusz trigon. Bár ezek e jelenségek talán nem hangzanak annyira különlegesnek, mégis nyugodtabb hangulatot teremtenek a 11:11 numerológiai energiái számára, amellyel november 11-én szembesülünk. Ez a dátum olyan mértékben segít fejlődnünk és növekednünk, amire egyébként nem lennénk képesek.

A dupla 11-es erőteljes angyalszám, és amikor megjelenik az életünkben, rengeteg szenvedélyt kínál, és emlékeztet bennünket arra, hogy a védelmezőink mindig velünk vannak. Ezen a napon intenzívebben érzékeljük védelmezőink jelenlétét.

Ez a mesterszám egészében lehetővé teszi számunkra, hogy összeköttetésbe kerüljünk a magasabb dimenziókkal, és minden eddiginél jobban rezonáljunk saját magasabb énünkkel.

Ezt már láttad? 11:11 az álmok megnyilatkozásának legerősebb napja! Járj nyitott szívvel november 11-én!

Ezen a napon mintha megnyílna egy fényportál, és mi ebben a fényben sütkérezhetnénk, egészen addig, amíg a kapu ismét be nem zárul. Ez idő alatt sokkal gyorsabban tudunk előbbre jutni, fejlődni, és sokkal tudatosabbá is válunk. Ezért ebben az időszakban azon kell dolgoznod, hogy elengedd mindazt, ami régi, és felkészülj egy új kezdetre.

Miután ez az átjáró bezárul, körülbelül egy héttel november 11-e után, számos másik égi jelenséggel szembesülünk majd, ezeknek egyike a november 15-én érkező Újhold. Ugyanakkor ebben a hónapban 3 bolygó is direkt mozgásban lesz: a már említett Merkúr, a Mars és a Neptunusz. Ez a hónap tele lesz a növekedés lehetőségével, és minél inkább elfogadod ezt, annál magasabbra juthatsz.

Ezt már olvastad? A misztikus 11:11 rejtett üzenete – Te is gyakran látod ezt a számot?

Nos, mit gondolsz minderről? Készen állsz mindarra, amit a november tartogat? Hagynunk kell, hogy ez a hónap áthassa az életünket, és ki kell találnunk, mit várunk a jövőtől. A dolgok nem mindig olyan egyszerűek, mint szeretnénk, de ebben a hónapban bizakodva nézhetünk a jövőbe.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.