Lélektár11:11 az álmok megnyilatkozásának legerősebb napja! Járj nyitott szívvel november 11-én!

11:11 az álmok megnyilatkozásának legerősebb napja! Járj nyitott szívvel november 11-én!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November 11. lesz az a nap, amikor hihetetlenül erősnek fogjuk érezni magunkat, tele leszünk energiával és tettrekészek leszünk. Személyes hatalom és bőség napja lesz, használjuk ki okosan a teremtő energiákat!

Felszabadulnak a személyes megnyilvánulás energiái!

A 11 a numerológiában egy nagyon erős szám, úgynevezett Mesterszám. Azt a számot hívják Mesterszámnak, amelynek az első és a második számjegye ugyanaz. A személyes erőt, hatalmat, a türelmet, az intuíciót, a vágyak teljesülését jelképezi, az ébredésre hívja fel a figyelmünket.

Az álmok beteljesülésének napja

Ezen a napon lehetőség nyílik arra, hogy a legmerészebb álmok is teljesüljenek. Ajánlott arra koncentrálni, amit leginkább szeretnénk az életben, ne pazaroljuk felesleges dolgokra a teremtő energiáinkat. Inspiráció, bőség és az intuíció felerősödése fogja jellemezni ezt a napot.

Ezt már olvastad? November 11 – az év legmisztikusabb napja, amikor az energiák csak úgy vibrálnak körülöttünk

Változások, kihívások

A 11:11 számos lehetőséget tartogat, de ugyanakkor kihívásokkal is szembe kell nézni ezen a napon. Készen állsz? Fontos, hogy semmiképp ne hátrálj vissza, hiszen csak úgy tudsz győzni, ha kitartó vagy.

Ha ez az év eddig nem is hozott jelentősebb változást számodra, akkor novembertől mindenképp gyökeres fordulatot vesz az életed. Az igazi átalakulás még csak most kezdődik, minden, ami eddig történt, csak az előszele volt. Szabadulj meg a régi negatív, visszahúzó energiáktól, tisztítsd meg a szíved és a lelked, hiszen csak így tudod befogadni az új, teremtő energiákat.

Készülj fel a jól megérdemelt dolgok befogadására! Élj olyan életet, amilyet szeretnél!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek