LélektárNovember 11 - az év legmisztikusabb napja, amikor az energiák csak úgy...

November 11 – az év legmisztikusabb napja, amikor az energiák csak úgy vibrálnak körülöttünk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A november 11-i napot mindig is rejtély és misztikum övezte, úgy az asztrológia, mint a numerológia szempontjából. A 11.11-i számsor nem csupán a véletlen műve. Most végre megtudhatjuk mit is gondolnak erről a különleges napról a világ legnagyobb asztrológusai. Nézzük, mit tartogat számunkra ez a páratlan november 11-i nap.

Minden egyes évben elérkezünk a november 11-i naphoz, amely során minden egyes alkalommal apróbb energiaváltozásokat tapasztalhatunk. Ezek a változó energiák felerősítik az Univerzum erőit, illetve olyan lehetőségeket nyitnak meg előttünk, amelyre máskor nem adódna lehetőség.

Ha a numerológia felől közelítjük meg a témát, akkor a szakemberek azt állítják, hogy az egymás mellé írt két darab 11-es tulajdonképpen egy olyan erőteljes oszlopot szimbolizál, amely biztos támogatást nyújt számunkra az életünk során tapasztalható többszöri energiaváltozások során.

11.11 és az isteni inspirációk kapcsolata

A mai hétfőn, vagyis 11. hónap, 11-én nagyobb figyelmet kell fordítanunk a minket körülvevő apróbb jelzésekre. Függetlenül attól, hogy tudatában vagyunk-e ennek a napnak az erejével vagy sem, mindannyian profitálhatunk a pozitív erejéből. Sokunk számára éppen ez a nap hozhatja el a várva várt isteni segítséget egy, már régóta húzódó probléma kapcsán. Mások pedig ezen a napon tehetnek szert a rég áhított igazságra, amelynek hiánya már oly régen gátolja őket az életben való előrehaladásban.

November 11. – kinyílik a lelkek ajtaja

A mai nap során a lelkünk kapui végre kinyílnak és sokkal befogadóbbak leszünk a szeretet, a reményt és a belső erő kapcsán. A legtöbb ember végre új erőre kap, és végre megoldhatja azokat a problémákat, amelyek már rég óta megkeserítik az életüket.

A mai nap energiái végre megtisztítanak a bűntudattól, a kudarcok fájó emlékétől, a szenvedéstől és holnap már sokkal megkönnyebbülten ébredhetünk. Azok számára, akiknek csupán egy kis bátorságra van szükségük ahhoz, hogy belecsapjanak álmaik megvalósításába, remek lehetőséget kínál ez a november 11-i nap.

A gyógyító erők is mozgásba lendülnek

Ha ez még nem lenne elég, a mai nap még tartogat számunkra néhány jó hírt. Ezen a különleges napon a négy számjegyből álló misztikus jelkép gyógyító energiákat biztosít mindazok számára, akik valamilyen lelki vagy akár fizikai sebet hordoznak magukon. A numerológiában a 11:11 az a számkombináció, amellyel a legkönnyebb bevonzani a gyógyító energiákat az életünkben.

Ha mai napon pont 11 óra 11 perckor pillantasz az órádra, akkor tudd, hogy egy angyal van a közeledben, aki bármikor a segítségedre siet, ha szükséged van rá.

Sőt, továbbá sokan úgy hiszik, hogy a november 11-i nap ereje egy egész periódusra is kihat, egészen pontosan november 11-től január 11-ig tart.

Ebben a sok 1-es számjegy által uralt időszakban nagyobb figyelmet kell szentelnünk a belső lelki egyensúlyunkra, tudatosabban kell viselkednünk a döntéseink és választásaink terén, illetve arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy élvezzük az élet és az ezen periódus nyújtotta szépségeket és örömöket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek