A november 11-i napot mindig is rejtély és misztikum övezte, úgy az asztrológia, mint a numerológia szempontjából. A 11.11-i számsor nem csupán a véletlen műve. Most végre megtudhatjuk mit is gondolnak erről a különleges napról a világ legnagyobb asztrológusai. Nézzük, mit tartogat számunkra ez a páratlan november 11-i nap.

Minden egyes évben elérkezünk a november 11-i naphoz, amely során minden egyes alkalommal apróbb energiaváltozásokat tapasztalhatunk. Ezek a változó energiák felerősítik az Univerzum erőit, illetve olyan lehetőségeket nyitnak meg előttünk, amelyre máskor nem adódna lehetőség.

Ha a numerológia felől közelítjük meg a témát, akkor a szakemberek azt állítják, hogy az egymás mellé írt két darab 11-es tulajdonképpen egy olyan erőteljes oszlopot szimbolizál, amely biztos támogatást nyújt számunkra az életünk során tapasztalható többszöri energiaváltozások során.

11.11 és az isteni inspirációk kapcsolata

A mai hétfőn, vagyis 11. hónap, 11-én nagyobb figyelmet kell fordítanunk a minket körülvevő apróbb jelzésekre. Függetlenül attól, hogy tudatában vagyunk-e ennek a napnak az erejével vagy sem, mindannyian profitálhatunk a pozitív erejéből. Sokunk számára éppen ez a nap hozhatja el a várva várt isteni segítséget egy, már régóta húzódó probléma kapcsán. Mások pedig ezen a napon tehetnek szert a rég áhított igazságra, amelynek hiánya már oly régen gátolja őket az életben való előrehaladásban.

November 11. – kinyílik a lelkek ajtaja

A mai nap során a lelkünk kapui végre kinyílnak és sokkal befogadóbbak leszünk a szeretet, a reményt és a belső erő kapcsán. A legtöbb ember végre új erőre kap, és végre megoldhatja azokat a problémákat, amelyek már rég óta megkeserítik az életüket.

A mai nap energiái végre megtisztítanak a bűntudattól, a kudarcok fájó emlékétől, a szenvedéstől és holnap már sokkal megkönnyebbülten ébredhetünk. Azok számára, akiknek csupán egy kis bátorságra van szükségük ahhoz, hogy belecsapjanak álmaik megvalósításába, remek lehetőséget kínál ez a november 11-i nap.

A gyógyító erők is mozgásba lendülnek

Ha ez még nem lenne elég, a mai nap még tartogat számunkra néhány jó hírt. Ezen a különleges napon a négy számjegyből álló misztikus jelkép gyógyító energiákat biztosít mindazok számára, akik valamilyen lelki vagy akár fizikai sebet hordoznak magukon. A numerológiában a 11:11 az a számkombináció, amellyel a legkönnyebb bevonzani a gyógyító energiákat az életünkben.

Ha mai napon pont 11 óra 11 perckor pillantasz az órádra, akkor tudd, hogy egy angyal van a közeledben, aki bármikor a segítségedre siet, ha szükséged van rá.

Sőt, továbbá sokan úgy hiszik, hogy a november 11-i nap ereje egy egész periódusra is kihat, egészen pontosan november 11-től január 11-ig tart.

Ebben a sok 1-es számjegy által uralt időszakban nagyobb figyelmet kell szentelnünk a belső lelki egyensúlyunkra, tudatosabban kell viselkednünk a döntéseink és választásaink terén, illetve arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy élvezzük az élet és az ezen periódus nyújtotta szépségeket és örömöket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.