Az univerzum számtalan módon kapcsolatba léphet velünk, akár úgy, hogy megszólal a rádióban az a zene, amelyikre épp akkor gondoltunk, vagy egy véletlenül kinyitott könyvoldallal válaszol a kétségeinkre, de akár úgy is, hogy pont akkor pillantunk az órára, amikor az 11:11-et mutat.

A misztikus 11:11 rejtett üzenete - Te is gyakran látod ezt a számot?

Elsőre „buta” véletlennek tűnhet, de ha kicsit jobban utánajárunk, rájöhetünk, hogy erőteljes spirituális üzenete van.

Akár otthon a faliórán, akár a telefonunkon, akár a város valamelyik pontján, vagy bárhol pillantjuk meg a 11:11-et, annak fontos üzenete van. Ez a jelenség tulajdonképpen azért történik, hogy emlékeztessen minket a mélyen húzódó szinkronicitásokra, mely összeköti a mi világunkat egy sokkal elvontabb kozmikus léttel. A 11:11 rejtett, angyali üzenete az is, hogy bármilyen kétségek, félelmek gyötörnek minket, embereket, ne feledkezzünk meg arról, hogy mindig kapunk segítséget és útmutatást, csak legyünk ennek a tudatában.

A híres angyalterapeuta, Doreen Virtue szerint a spirituális világ legkönnyebben az ismétlődő számok által képes kommunikálni az emberi világgal. A 11:11 arra int, hogy tartsd a gondolataidat a pozitivitás keretein belül, a vágyaidra fókuszálj ne a félelmeidre, amik visszahúznak. Ha így teszel, akkor az angyali segítség sem marad el.

Minél többször pillantasz véletlenül a 11:11-re annál szorosabb a spirituális világ kapcsolata veled. Mégy egy érdekesség a 11:11-ről: ha összeadod a számokat, akkor 4-et kapsz, ami az átalakulás és az egó háttérbeszorításának a száma. Nemhiába tartja számos gyógyító és spirituális vezető a 11:11-et a felemelkedett mesterek eljövetelének jeleként.

Szóval, ha rápillantasz a 11:11-re, akkor tudd, hogy azt üzenik neked az angyalok, hogy jó úton jársz, és támogatnak akármilyen nehézség is állja utadat. Bízz magadban és a felsőbb erőkben, és meglátod, bármit képes leszel megvalósítani.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.