Lassan közeledünk a 2020. november 11-i (11:11) naphoz, amely a numerológia szerint az évszázad egyik legerősebb energiákkal rendelkező napja lesz.

A numerológiában a 11-es egy különleges és rendkívül erős szám, a Mesterszámok közé tartozik. Magába hordozza az 1-es és a 2-es szám misztériumát is. Az 1-es az egyéniségről, a szellem ragyogásáról szól, a 2-es a partnerség, az együttműködés, az egyensúly szimbolikája.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy teljesen különálló egyének vagyunk, valójában mindannyian összekapcsolódunk, az univerzális egész részei vagyunk. Önálló egyének vagyunk, de mégis EGYEK vagyunk. Egyéni utakon járunk a Föld bolygón, mindannyian ugyanarra az életútra indulunk. Az egyediség és az egyéniség meghatározó része az emberiségnek, de az ember valóban csak közösségben tud fejlődni.

2020.11.11 – az évszázad talán legerősebb és legkülönlegesebb napja lesz. Minden évben van november 11., de ez most egy teljesen más energiákkal telített november 11 lesz, olyan, ami az elmúlt 101 évben csak egyszer volt. A 11: 11 egy olyan ismétlődő, vagy “megduplázódott” évben lesz most, mint a 2020-as, így a 2-es, a kettősség hatalmát is jócskán érezni fogjuk.

11:11 – Az ébredés kódja!

Arra vagyunk hivatva, hogy legmélyebb álmainkat és vágyainkat kinyilvánítsuk. A numerológiában a 11:11 egy angyali numerikus szekvencia is, ami azt jelenti, hogy a szellemek és az angyalok, valamint a magasabb rendű síkban lévő fénylények védelméből is profitálunk. Így a 11:11 energiája arra is irányít minket, hogy megtaláljuk az egyensúlyt elménk, testünk és lelkünk között. Álmodozzunk nyugodtan, imádkozzunk, meditáljunk, alkossunk, engedjük szabadon a kreatív fantáziánkat ezen a napon, de közben ne felejtsünk el cselekedni, nyissa meg szívünket a szeretet és a megértés rezgése előtt. Az is nagyon fontos, hogy tanúsítsunk megbocsátást és együttérzést önmagunkkal és másokkal szemben.

A csillagok segítségünkre lesznek, hogy fel tudjunk készülni a változásra és az átalakulásra, ha eddig még nem tettük meg, engedjük el a szorongásainkat, aggodalmainkat, készítsünk új terveket, szabaduljunk meg minden olyan negatív érzéstől vagy viselkedési és érzelmi mintától, amely elzárkózáshoz vezetett. Engedjünk teret a megújulásnak, az újjászületésnek, az átalakulásnak.

Eddig soha nem látott bőség áramlik most az életünkbe, végre szabadon meg tudunk nyilvánulni, és ez a lépés a legfontosabb a személyes fejlődésünkhöz. Engedjük át az irányítást most a szívnek, hagyjuk, hogy győzedelmeskedjen az elme öncélú akarata felett. Ezen a napon bármi megtörténhet, teremtsük meg a saját valóságunkat!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.