KuriózumKöszöntünk a világ legfényűzőbb repülőjének fedélzetén!

Köszöntünk a világ legfényűzőbb repülőjének fedélzetén!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Etihad Airways légitársaság úgy döntött, hogy hosszútávú járatait ötcsillagos szállodának megfelelő hálószobákkal látja el, jelentette a BFM TV. Így az Abu Dhabi székhelyű Etihad Airways lesz a világ legfényűzőbb légitársasága, mely olyan prémium termékeket fog kínálni, amilyeneket még soha nem ajánlottak egyetlen utasszállító repülő fedélzetén.

luxusrepulo

Az év végéig ügyfelei húszezer amerikai dollárért cserébe (csak oda út) egy 11,6 négyzetméteres „mini stúdiót” használhatnak, amely franciággyal, zuhanyzófülkével lesz ellátva. Az utasról saját légikísérő gondoskodik majd.

Ötcsillagos vendégellátást és limuzinnal való szállítást biztosít a repülőtérről az úticélig. A termék támogatásának érdekében a cég felajánlotta szolgáltatásait Dani Minogue énekesnőnek.

A tíz rendelt A380 típusú repülőből 2014 decemberében lesz kész az első. Kevésbé valószínű, hogy a mini stúdió minden repülésre le lesz foglalva, de ez nem okoz majd gondot hisz a repülőn egy eddig ki nem használt helyen alakítják ki. A business osztálynak luxus kivitelezése is javulni fog, ezek közül megemlíthetők a lapos képernyős televízió, szélesebb és személyreszabott hely kialakítása.

Török Zsombor

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek