A kórházban szervezték meg az esküvőt, hogy a súlyos beteg nagymama is részt vehessen rajta!

Kórházban szervezte meg az esküvőjét a menyasszony, hogy a súlyos beteg nagyi is részt vehessen rajta

Avis Russell már hosszú ideje tüdőrákkal küzdött, de állapota 2021 nyarán rohamosan romlani kezdett. Családja nagyon aggódott, hogy már nem fog tudni részt venni unokája, Sean várva-várt esküvőjén.

Sean nagyon várta azt a pillanatot, amikor kimondja a boldogító igent középiskolai szerelmének, azonban azt nem tudta elképzelni, hogy nagymamája ne legyen jelen élete legfontosabb napján.

A fiatal nő titokban kitalálta, hogy megváltoztatja az esküvő helyszínét, és a texasi Metodista Kórház északkeleti részén, pontosabban Avis szobájában fog igent mondani élete szerelmének. Így egészen biztos, hogy számára az egyik legfontosabb személy, vagyis a nagymamája is jelen lehet az esküvőn.

A nagy napról készült videó futótűzként terjedt a világhálón, látható, amint az ifjú pár az első táncukat járja, és Avis az ágyból meghatódva figyeli őket. A közös kép elkészítésekor hosszasan és meghitten ölelik egymást, mindannyian tudják, hogy ez egy olyan pillanat, ami talán sosem fog már megismétlődni.

Avis hihetetlenül boldog volt, hogy ő is jelen lehetett a nagy napon, és együtt örülhetett az unokájával. Az esküvő után nem sokkal Avis végleg búcsút mondott a földi világnak!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.