Az élet számos rejtélyes és kiszámíthatatlan dolgot tartogat számunkra, és akkor lennénk igazán boldogok, ha mindig előre tudnánk, hogy mi fog történni velünk. Az alábbi szimbólumok segítségünkre lesznek abban, hogy megtudhassuk, mit tartogat a jövő.

Kíváncsi vagy, mi vár rád a 2019-es évben? Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül!

Válassz egyet a három szimbólum közül, azt amelyik első ránézésre egyből vonzónak tűnik. Ne gondolkozz sokat, hallgass az intuíciódra. Tedd fel magadban a kérdést: “mi vár rám a 2019-es évben”, majd próbálj befele figyelni, és koncentrálni.

1. Kiteljesedés

Ha egy kicsit jobban megnézed a hétköznapjaidat, egészen biztosan te is észrevetted már, hogy jellemzően inkább bizonyos típusú lehetőségeket és embereket vonzasz. Egy olyan spirituális és tudatos életmódban mélyülsz el, mely segítségével bőséget, örömöt, gazdagságot és sikert vonzol be az életedbe.

Ebben az évben nem panaszkodhatsz, hiszen számos olyan sikert fogsz elérni, amikről eddig csak álmodoztál. Szánj egy kis időt, hogy átélhesd a siker pillanatát, és gondolj hálával azokra a dolgokra, amelyeket sikeresen teljesíteni tudtál.

2. Meredek út

Belső késztetést fogsz érezni arra, hogy egy kicsit visszavonulj. Rájössz, hogy nem kell minden zajos vitában részt venni, és egyáltalán nem fontos, hogy meggyőzz másokat a magad igazáról. Végre egy kicsit több időt szánsz magadra, és megtanulod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy ne azonosulj más emberek problémáival.

Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor nem tudsz uralkodni az érzéseiden, de általánosságban elmondható, hogy ez az éved sokkal kiegyensúlyozottabb és céltudatosabb lesz.

3. Kapcsolatok ápolása

Az utóbbi időben úgy érezted, hogy baráti kapcsolataid kicsit ellaposodtak, amikor szükséged lenne, soha nincs, akivel megoszthatnád a problémáidat. Próbálj megszabadulni a mérgező kapcsolatoktól, és koncentrálj azokra az emberekre inkább, akik igazán fontosak az életedben, és pozitív energiával töltenek fel.

Ne feledd, mindig azt vonzod be az életedbe, amire a gondolataidat összpontosítod. Ez nem csak az eseményekre, hanem az emberi kapcsolatokra is igaz. Éppen ezért próbálj mindig pozitívan gondolkodni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.