KuriózumKíváncsi vagy a lelki jeledre? Most kiderítheted a születési hónapod alapján!

Kíváncsi vagy a lelki jeledre? Most kiderítheted a születési hónapod alapján!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A leggyakoribb módja, hogy megismerjük valaki lelki jelét, ha kiderítjük melyik hónapban született.

Kíváncsi vagy a lelki jeledre? Most kiderítheted a születési hónapod alapján!

Lássuk most ezt a 12 lelki jelet, amely nagyban hatással van az illető személyiségére is.

1. Sárkány (Január)

Ambiciózus, kitartó vagy, akár egy Sárkány, és addig nem nyugszol, amíg el nem éred a célodat. Tele vagy tűzzel, vággyal, néha indulattal és dühvel. Ezt próbáld kontrollálni.

2. Főnix (Február)

Ahogyan a Főnix madár újjászületik a hamvaiból, te is képes leszel teljesen új életet kezdeni, legyenek bármilyen nehezek is a körülmények. Egy igazi harcos és túlélő vagy.

3. Yin-Yang (Március)

Ez kiegyensúlyozottságra vall, ami igaz is, hiszen képes vagy egyensúlyt tartani a jó és rossz, a világos és sötét között. És ezzel pedig harmóniát teremtesz az életedben, ami pozitív energiákat szabadít fel.

4. Oroszlán (Április)

Semmitől sem rettensz meg, mert bátor, erős ember vagy, aki gond nélkül kiáll sok ember elé, és elmondja a véleményét. Tudsz küzdeni és el is éred a célodat.

5. Farkas (Május)

Legtöbbször visszafogott vagy, szeretsz egyedül lenni, ahogyan a farkasok az erdő mélyén. Azonban a csapatjátékban jó vagy.

6. Hal (Június)

Rugalmas, mozgékony vagy, amilyen a vízben ficánkoló hal is. Képes vagy átevickélni magad a legváratlanabb, legnehezebb helyzetekben is.

7. Tűz (Július)

Amilyen a Július, olyan forrófejű, heves vérmérsékletű vagy te is. Néha agresszív lehetsz, de motivált és eltökélt is tudsz lenni.

8. Ló (Augusztus)

Imádod a mozgást, a szabadságot, a természetet, és a kihívásokat. Mindig magad szereted elintézni a dolgaidat, mert számodra fontos, hogy a te kezedben legyen az irányítás.

9. Virág (Szeptember)

Az egyik legcsodásabb időszak az évben, ezért te is ilyen bájos teremtés vagy. Érzékenyen reagálsz a változásokra, de kitartóbb vagy, mint gondolnád.

10. Csillag (Október)

Olyan ember vagy, aki szeret másokat irányítani, de nem mindig rossz értelemben kell ezt érteni. Gyakran adsz tanácsot, mondasz véleményt, amivel jó irányba tereled a dolgokat.

11. Fa (November)

Ahogyan a fák, úgy te is türelmes, bölcs, nyugalmat árasztó ember vagy, aki tudja, hogy mikor fog beérni a gyümölcse. Ezzel pedig példát mutatsz másoknak is.

12. Víz (December)

Ahogy a víz is utat talál magának, úgy te is képes vagy rugalmasan viszonyulni a dolgokhoz. Mindig mozgásban vagy, néha kijössz a sodrodból, máskor meg holt nyugodt tudsz lenni a drámai helyzetekben is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek