KuriózumKisujjad rengeteg minden elárul a személyiségedről - Mutatjuk, hogy mire kell figyelj!

Kisujjad rengeteg minden elárul a személyiségedről – Mutatjuk, hogy mire kell figyelj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A tenyérjóslás egy igen régi tudományág, már az ókorban is alkalmazták a sors kifürkészhetetlen útjainak megfejtésére. Nézzünk egy egyszerű módszert, mely segítségével könnyebben megismerheted bizonyos jellemvonásaid. A kisujjad elemzésével most sok mindenre fény derülhet!

Kisujjad rengeteg minden elárul a személyiségedről
Fotó: Filantropikum.com

Születésedtől fogva minden kis vonal, görbület és barázda különleges jelentéssel rendelkezik, ha többet szeretnél tudni magadról, most megmutatjuk, hogyan kell olvasni ezekből. A szakértők szerint a tenyérjóslás és kézelemzés tudományában a kisujj az egyik legérdekesebb terület.

Figyelembe kell venni az ujj hosszát, az ujjpercek felosztását, a görbületeket. Mindezekből kiolvashatod, hogy genetikailag miket örököltél, hogy miben vagy tehetséges, mikor lesznek szerencsés fordulatok az életedben, és mit tartogat szerelmi szempontból a jövő számodra.

Három részre van osztva a kisujj, az ábra alapján láthatod, hogyan:

I. rész:

Ha a három rész közül ez a leghosszabb, akkor azt jelenti, hogy kreatív, tehetséges, aktív személyiség vagy, minden helyzetben könnyedén feltalálod magad. Általában mindenről megvan az elképzelésed és a véleményed, nehezen viseled, ha valaki beleszól az életedbe.

Ha ez a rész rövidebb, mint a második, akkor azt jelenti, hogy gyakorlatias, racionális gondolkodású személy vagy, az életet legtöbbször az anyagi oldaláról közelíted meg.

II. rész:

Nagyon ritka az olyan eset, amikor a második rész lenne a leghosszabb, de, ha mégis, akkor ez olyan tulajdonságokra utal, amelyeket az idő múlásával meg kell tanulni szabályozni. Lehet ez akár egy olyan önfejűség, amely nem minden esetben negatív vonzatú.

Nem kell megszabadulni tőle, csak tudni kell jól használni. Ha a második rész ugyanolyan hosszú, mint a harmadik, akkor azt jelenti, hogy nagyon szorgalmas és megbízható személy vagy, a barátaid mindig számíthatnak rád.

III. rész:

Abban az esetben, ha ez a rész a legrövidebb az egész közül, azt jelenti, hogy jóhiszemű, bár sokszor kissé naiv személyiség vagy. Légy óvatos, mert sokan megpróbálnak becsapni. Nem kell mindent egyből elhinni, és néha jobb az óvatosság, mint a feltétel nélküli bizalom.

Ha a harmadik rész ugyanolyan hosszú, mint a második, azt jelenti, hogy különleges képességekkel rendelkezel, de ha valamihez nem értesz, akkor könnyen megtanulod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek