KuriózumKirabolt egy bankot a férfi, hogy megszabaduljon a feleségétől!

Kirabolt egy bankot a férfi, hogy megszabaduljon a feleségétől!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A házastársi viták egy bizonyos idő eltelte után egyre gyakoribbak, sőt, van olyan, hogy bármit megtennének a felek, csak hogy szabadulni tudjanak egymástól.

2016-ban egy férfi betört az amerikai Kansas City Bankba, és átadott a pénztárosnak egy cetlit. A cédulán egy összeg állt, majd a fegyveres férfi különböző utasításokat közölt az alkalmazottal.

A pénztáros annyira megijedt, hogy az összes pénzt átadta a kasszából a férfinak. A férfi tisztelettel megköszönte a pénztárosnak a segítségét, majd közel 3.000 dollárral sarkon fordult.

Elindult a kijárat felé, de ahelyett, hogy minél hamarabb távozott volna, leült a váróterembe, úgy mintha várna valakire. A pénztáros megnyomta a pánikgombot, és a rendőrség emberei pillanatok alatt ellepték a bank épületét, és letartóztatták a kissé szomorú középkorú férfit, Lawrence Ripple-t.

Amikor megkérdezték tőle, hogy miért rabolta ki a bankot, azt válaszolta, “minden vágyam az volt, hogy minél távolabb legyek a feleségemtől”.

Lawrence Ripple

Lawrence számos szívműtéten esett már át, depresszióban szenvedett, de a legrosszabb az volt számára, hogy állandóan szorongott a felesége miatt. Egy életen át az idegeire ment, a férfi pedig úgy gondolta, még mindig jobb a börtönben, mint otthon.

Lawrence Ripple bűnösnek vallotta magát, 3-tól 20 évig terjedő börtönbüntetésre ítélték, azonban súlyos mentális problémái miatt 6 hónapos házi őrizetbe küldték, 50 óra közösségi munkára ítélték, és 227 dollárt kellett fizessen a banknak.

A hírek szerint Lawrence Ripple valóban meg akart szabadulni a feleségétől, és bár a bankrabláskor azt mondta, hogy fegyver van nála, a rendőrség csak egy körömvágót és egy fésűt talált nála. Ripple elmondta, hogy a börtönbüntetés inkább a feleségének jelentett volna büntetést, mint neki, és, hogy inkább a 20 év börtönt részesítette volna előnyben a felfüggesztettel szemben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek