KuriózumKi az a gyönyörű orosz hercegnő, akit Károly hercegnek feleségül kellett volna...

Ki az a gyönyörű orosz hercegnő, akit Károly hercegnek feleségül kellett volna vennie?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nagyon nyomós oka volt annak, hogy Károly hercegnek “feleségül kellett volna vennie” a titokzatos orosz hercegnőt. Az ügy azonban lecsillapodott, és nem sokat beszéltek többet róla a nyilvánosság előtt.

Ki az a gyönyörű orosz hercegnő, akit Károly hercegnek feleségül kellett volna vennie?

Legalábbis ez derül ki A királynő és unokatestvérei című új királyi dokumentumfilmből, amit a brit ITV-n sugároznak. Mint kiderült a titokzatos hercegnő Olga Romanoff, II. Miklós orosz cár dédunokája volt. Csak úgy sikerült megszöknie a bolsevik mészárlásból, hogy az V. György király által küldött hajóval elmenekült Oroszországból. Apja az utolsó cár, András orosz herceg unokája és édesanyja, az angol Nadine Sylvia Ada McDougall volt.

Tehát Olga Romanoff volt az az orosz hercegnő, akit egy darabig Károly herceg menyasszonyának tartottak. A most 71 éves orosz hercegnő így beszélt erről: “Felsőfokú végzettségem volt, külföldi voltam, jó anyagi háttérrel rendelkeztem, és mivel 17 éves voltam, még ártatlannak bizonyultam, ami akkor szintén nagyon fontos volt.”

A hercegnő legnagyobb sajnálatára azonban egy még fiatalabb, szűzies szépség bukkant fel, ő volt Diana Spencer, akit végül feleségül vett a trónörökös.

Fotó: Wikipédia

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek