KuriózumKézen fogva halt meg egy 3 éves kisfiú és 9 éves nővére,...

Kézen fogva halt meg egy 3 éves kisfiú és 9 éves nővére, aki azért szökött a tóba, hogy megmentse

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 3 éves Levent Cenik és 9 éves nővére, Havvanur Cenik, holttestét úgy húzták ki a vízből, hogy a gyerekek még mindig egymás kezét fogták. A két gyerek családja másik három tagjával együtt fulladt vízbe a törökországi Amasya város közelében, a Derinöz-gátnál.

A harmadik születésnapját ünneplő fiú a vízbe esett, és a család több tagja is beugrott utána a tóba, hogy kimentsék, de mindannyian vízbe fulladtak.

Amikor a helyszínre érkező mentőalakulatok kihúzták a két gyerek testét a vízből, még mindig egymás kezét fogták.

Levent Cenik nővére, 50 éves nagyanyja, Sultan, 19 éves nagybátyja, Emrullah, és 28 éves nagynénje, Elif Semiz, mind beugrottak utána, hogy megpróbálják megmenteni, de vele együtt megfulladtak.

Az Amasya tűzoltóság igazgatója, Selim Keles elmondta: „Elif Semizt három méterre a baleset helyszínétől találtuk meg, a nagymamát, Sultan Ceniket pedig a gát fala mentén.”

„Egy kis idő múlva a gyerekeket is megtaláltuk 10 méter mélyen. A két gyerek egymás mellett feküdt, és úgy húzták ki őket, hogy még mindig fogták egymás kezét. A nagybácsit körülbelül 6 méterrel arrébb találtuk meg.”

A gyerekek édesapja, Beytullah Cenik, és édesanyja, Gullu Cenik, vigasztalhatatlanok voltak a hír hallatán, és a török média szerint alig tudtak állva maradni a másnapi temetésen.

Az öt holttestet a családi temetőben helyezték örök nyugalomra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek