KuriózumKét testvér, egy tragikus sors: rákban haltak meg ugyanazon a napon, ugyanabban...

Két testvér, egy tragikus sors: rákban haltak meg ugyanazon a napon, ugyanabban a kórházi ágyban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Két brazil testvér, akik egymást támogatták a rák elleni küzdelemben, ugyanabban a kórházban halt meg, mindössze néhány óra különbséggel. a testvérek halálhíre megrázta a családot és a közösséget.

Az 52 éves Francisco Antunes Sobrinho és öccse, a 38 éves Eduardo Antunes da Silveira augusztus 19-én vesztette életét, miután évekig küzdöttek a rettegett betegséggel – számol be az esetről az Independent.

Az idősebb testvérnél 2021 májusában diagnosztizáltak bélrákot. Egy hónappal később a fiatalabb testvérnél, Eduardónál kimutatták, hogy májrákja van. A testvérek egymást támogatták a küzdelem során, de egészségi állapotuk hirtelen megromlott.

Eduardót egy közeli kórházba szállították a brazíliai Rio de Janeiró-i Santa Cruzba. Négy napot töltött kórházban, mielőtt meghalt. A család akkor kapta a hírt a második testvér haláláról, amikor az első temetését tervezte. A fiatalabb testvér, João Antunes Neto éppen a temetésről beszélt telefonon a családjával, amikor Franciscót kórházba szállították.

Néhány órával később ugyanabban a kórházban, ugyanabban az ágyban halt meg. A buszsofőr João a helyi médiának elmondta: „Olyan közel álltak egymáshoz, hogy ugyanabban a kórházi ágyban haltak meg. Ez életem és az egész családom életében az egyik legnagyobb szenvedés”.

A testvéreket a Santa Cruz-i köztemetőben temették el – mindössze 24 óra különbséggel. Paulo César polgármester háromnapos hivatalos gyászt hirdetett a városban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek