Egy 15 éves indiai lány szeméből állítólag az elmúlt két hónapban minden nap kis kavicsok hullanak, az orvosok semmilyen racionális magyarázattal nem tudtak szolgálni a jelenségre.

Két hónapja köveket sír az indiai lány, az orvosok értetlenül állnak az eset előtt

A lány családja a sajtó érdeklődésére elmondta, hogy július 17-én apró kavicsok kezdtek hullani a szeméből, és azóta minden nap 10-15 kövecskét “könnyezik”. A bizarr jelenség bejelentése óta eltelt két hónap, és azóta 70 úgynevezett “kő-könnycseppet” gyűjtöttek össze. A 15 éves Chandni reggel 6 óra körül kezdi összegyűjteni a köveket, és egészen estig abba sem hagyja, egyetlen követ sem hagy elveszni. Érdekes, hogy kövek az éjszaka folyamán nem hullanak a szeméből.

Néhány nappal ezelőtt vírusként kezdett terjedni az a videó, amelyben Chandni egy kis kavicsot szedett ki a bal szeméből. Amikor a kő kiesett a bal szeméből, rögtön egy másik jelenik meg a jobban, majd mindkettőt hozzáteszi az egyre csak növekvő “kőgyűjteményéhez”.

Chandni és családja az indiai Gadiya Balidaspur faluban laknak, és elmondásuk szerint a lány valóban köveket sír, a szemészek azonban kétkedve és csodálkozva állnak a hír előtt – írja az Oddity Central.

Egy híres szemorvos, dr. Awadhesh Kumar azt mondta, a jelenségnek semmiképp nem lehet tudományos magyarázata, és minden bizonnyal a lány teszi a szemébe az apró köveket.

Dr. Neeraj Gupta, a Durga szemészeti kórház igazgatója is kitart azon véleménye mellett, hogy az ilyen jelenségek nem támaszthatóak alá tudományosan, ehelyett inkább csalást vél felfedezni a dologban. Mivel Chandninak és családjának annyira sincs pénzük, hogy orvoshoz forduljanak, egyelőre megoldatlannak látszik a rejtély.

A közelmúltban több hasonló esetről is beszámoltak, olyan lányokról is hírt adtak, akik vért, pamutot, vagy kristályokat könnyeztek.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.