KuriózumKényelmes ágyakra cserélte a székeket egy svájci mozi

Kényelmes ágyakra cserélte a székeket egy svájci mozi

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeretsz moziba járni, vagy inkább az otthoni kényelmet részesíted előnyben filmnézés közben? Akik eddig azért nem jártak moziba, mert úgy gondolták, hogy otthon az ágyban nassolgatva sokkal kényelmesebb filmet nézi, azoknak van egy jó hírünk.

A svájciak mindenre gondoltak: kidobták az összes széket a Spreitenbachban található Cinema Pathéból, és 11 kényelmes franciaággyal tették otthonosabbá a filmezés élményét. A moziban 11 VIP szoba, a franciaágyas terem, és a gyerekrészleg található. Ha valaki úgy gondolná, hogy még így sem az igazi, azt megnyugtatjuk, hogy a jegy árában benne van a korlátlan étel és italfogyasztás is. Ha itt szeretnél mozizni 14 ezer forintot kell fizetned az élményért.

A “hálószobába” való belépéskor kényelmes papucsot kapnak a filmezni kívánók. Az ágyak mellett, akárcsak otthon kis éjjeliszekrények is helyet kaptak. Ha valaki azon aggódna, hogy de mi lesz a gyerekkel, amíg ő filmezik, csak semmi para, hiszen a csöppségek számára kialakítottak egy külön termet, amelyben óriási színes babzsákok, párnák, labdák, és még csúszda is van. A hangulat, és a szívélyes vendéglátás önmagáért beszél, már csak egy filmet kell kiválasztani.

“A higiénia nagyon fontos számunkra, minden vetítés után teljes ágyneműt cserélünk” – üzeni Venanzio Di Bacco, a mozi vezérigazgatója azoknak, akik nem szívesen alszanak más ágyában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek