KuriózumKatalin hercegnét kicsinálták az iskolában a rossz lányok, otthagyta az elit iskolát...

Katalin hercegnét kicsinálták az iskolában a rossz lányok, otthagyta az elit iskolát miattuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Katalin hercegné, az elegancia és a kényelem megtestesítője, sokszor volt kétségbeesetten szomorú az iskolában, mivel sokat bántották, leginkább a termete és a kinézete miatt.

Ezért nem öregszik Katalin hercegné - Szépségének titka a legbanálisabb kozmetikum, bárki számára elérhető

A hercegnő élete mostanában annyira tökéletesnek tűnik, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy valaha a saját kortársai bizony megkeserítették a hétköznapjait. Katalin hercegnének nagyon rossz tapasztalatai voltak az iskolában, sokat zaklatták, leginkább azért, mert nem volt hajlandó “klikkesedni” a többiekkel, ő olyan más volt.

Katalin hercegné tizenévesen a Downe House-ba, a berkshire-i lányok bentlakásos iskolájába járt. Katie Nicolls királyi szerző szerint minden lány oda járt, aki kiemelkedő teljesítményre szeretett volna szert tenni, vagy különböző étkezési rendellenességekkel küzdött.

A hercegné egykori osztálytársa, Emma Sayle idézte fel: “Mindenki a legjobb, a legalkalmasabb, a legszebb akart lenni. Szerintem Katalin kezdettől fogva nem érezte jól magát ebben a társaságban”.

Míg Katalint ma az elegancia és a szépség megtestesítőjeként tartják számon, korábban a kinézete és termete miatt sokat zaklatták. A hercegné kezdettől fogva kitűnt a tömegből, mivel sokukhoz képest magasabb és karcsúbb volt. Az a tény, pedig, hogy 13 éves korában kezdett ebbe az iskolába járni, még csak rontott a helyzetén, hiszen hátrányban volt azokhoz képest, akik 11 éves koruktól kezdve “kitaposták” már az utat.

Remélte, hogy az iskolai lacrosse csapathoz való csatlakozása segíthet abban, hogy barátokat szerezzen, de nem sikerült. Egyedül volt, és bár nem érezte magányosnak magát, sokat ugratták azért, mert nem “bandázik” másokkal” – mondta Nicholls.

Georgina Rylance, a Downe House egykori hallgatója a Sunday Timesnak elmondta, hogy: “Valóban különbség volt azok között, akik 11 vagy 13 éves korukban jöttek az iskolába. Még a legnépszerűbb lányok is nehezen tudtak felzárkózni 13 évesen. Ez egy nagyon klikkesedő iskola volt, és nagy nyomás nehezedett arra, aki nem tartozott sehová. Rengeteg evészavarral küzdő lány volt, mindenki a teljesítményre hajtott.”

Nicolls szerint, Katalin végül „túl érzékenységre” hivatkozva otthagyta az iskolát, és átment egy másik intézetbe. Cameron iskolaigazgató válaszolt az állításra, és azt mondta: “Lehet, hogy úgy érezte magát, mint egy partra vetett hal, és nem tudott boldogulni. Természetesen egyáltalán nincs tudomásom semmiféle súlyos zaklatásról, esetleg egy-két kisebb ugratásról lehetett szó, de ezek a dolgok a maguk idejében mind a felnőtté válás részét képezik. Ha valaki egy kicsit is kilógott a sorból, azzal már másképp bántak” – mondta Cameron iskolaigazgató.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek