HoroszkópKarmikus előrejelzések 2018. október 29. és november 4. között!

Karmikus előrejelzések 2018. október 29. és november 4. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha kíváncsi vagy, hogy a következő hét nap során milyen karmikus változásokra számíthatsz, akkor olvasd el az alábbi összeállítást, csillagjegyekre lebontva.

Víz elemű csillagjegyek

A Rák csillagjegyűek vigyázzanak nagyon, hogy milyen emberekkel barátkoznak, kikkel kerülnek kapcsolatba. Ki kell állniuk magukért a munkahelyi környezetükben. Szerencsés napjaik a hétfők és a szerdák.

A Skorpió csillagjegyűek sok területen kell helyt álljanak, de minden nehézség ellenére jól alakulnak a dolgaik, így biztató jövő előtt állnak. Szerencsés napjaik a csütörtökök és a szombatok.

A Halak csillagjegyűek nehéz helyzetben találják magukat, több dolgot is meg kell magyarázniuk, és el kell számoljanak eddigi megvalósításaikkal. Szerencsés napjaik a hétfők és a csütörtökök.

Levegő elemű csillagjegyek

Az Ikrek csillagjegyűek vízválasztó élethelyzethez érnek, dönteniük kell, hogy hogyan tovább. Hallgatniuk kell a megérzéseikre, ösztöneikre. Szerencsés napjaik a szerdák és a szombatok.

A Vízöntő csillagjegyűek előtt egy remek hét áll, csak meg kell találniuk a módját, hogy miként lehet beosztani az időt, a család, a barátok és a munka között. Ezen a héten nagy hírt kaphatnak. Szerencsés napjaik a csütörtökök és a péntekek.

A Mérleg csillagjegyűeknek nagy meglepetésben lehet részük. Az, hogy a sorsuk jó, vagy a rossz irányba alakul, csupán egy szón múlhat. Szerencsés napjaik a keddek és vasárnapok.

Tűz elemű csillagjegyek

Az Oroszlán csillagjegyűek egy rég várt hírre vágynak, ami a szakmájukkal, munkahelyükkel kapcsolatos. A párkapcsolati nehézségek most előjöhetnek. Szerencsés napjaik a péntekek és a szombatok.

A Kos és Nyilas csillagjegyűek jól teszik, ha kimozdulnak a komfortzónájukból, és hangot adnak a véleményüknek. Most kell élni, mert holnap már lehet, hogy túl késő lesz. Szerencsés napjaik a keddek és a vasárnapok.

Föld elemű csillagjegyek

A Szűz csillagjegyűek töltsenek több időt a családjuk társaságában, mert ezáltal tudnak a legjobban megszabadulni a stressztől és feszültségtől. Szerencsés napjaik a csütörtökök és a vasárnapok.

A Bika és Bak csillagjegyűek sikerekre számíthatnak a munkahelyükön, de ez azzal jár, hogy kevesebb idejük jut a családi életükre, párkapcsolatukra. Szerencsés napjaik a hétfők és a szerdák.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek