A Baba Vanga jósasszony Isteni ajándéka, Kaede-re, a nem látó kislányra szállt!

Halála előtt Baba Vanga, a jósasszony, azt mondta, hogy az Ő isteni ajándékát egy francia vak kislány fogja megörökölni. A jósnő halálát követően, 2016-ban, egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy 7 éves kislány jelent meg az édesapjával, aki a jóslat bekövetkeztéről beszélt.

A kislány első látomása öt éves korában következett be, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Kis idő múlva ez a látomás be is következett. Ezt követték a többiek, melyek aztán szerre váltak valósággá. A kislány elmesélte, hogy ezek a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy olyan öregasszonytól kapja, melynek leírása tökéletesen illett a néhai Baba Vanga jósnőre.

A kislány egy ritka genetika betegség következtében veszítette el látását születése után, mégis szerencsésnek tartja magát, mert olyan dolgokat „láthat”, melyek mások számára nem adatnak meg.

A Baba Vanga asszony jóslataira vonatkozóan megállapították, hogy ezen jóslatok közel 85%-a be is következett. Ő volt az, aki 1980-ban megjósolta egy tengeralattjáró katasztrófáját és ez be is következett 2000-ben a Kursk atom tengeralattjáró elsüllyedésével.

1989-ben megjósolta a New York-i épületek összeomlását is. Európa jövőjére nézve, Baba Vanga asszony látomása az iszlám elterjedését jósolta, 2023-ra pedig a Föld tengelyének elmozdulását. Jóslata szerint, az első Vénusz bolygóra történő utazás 2028-ban fog megvalósulni, ahová az ember új energiaforrások felkutatása céljából fog utazni.

2043-ra Európa iszlám kalifátussá fog változni, a kommunizmus visszatér a világ országaiba és az Amerikai Egyesült Államok klíma megváltoztatást előidéző fegyvert fog gyártani.

2100-ban egy mesterséges Nap fogja bevilágítani és melegíteni a Földet. A földönkívüliek fogják megtanítani a bolygó lakosságának az víz alatti életet, mivel a Földön a szárazság fog eluralkodni. És végül, az ember által létrehozott két mesterséges Nap összeütközése, teljes sötétségbe borítja majd bolygónkat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.