KuriózumJúlius 31-én érkezik a Fekete Hold: Eluralkodhatnak az indulatok és a káosz!

Július 31-én érkezik a Fekete Hold: Eluralkodhatnak az indulatok és a káosz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Június 31-én érezni fogod a Fekete Hold energiáit! Eluralkodhatnak az indulatok és a káosz!

A Fekete Hold azt jelenti, amikor egy hónap alatt kétszer van Újhold. Legutóbb 2014 márciusában volt erre példa. Július 31-én ritka égi jelenségnek lehetünk tanúi, úgy tartják ilyenkor a sötét erők uralkodnak. Az új kezdet a káosz ideje is lehet, oda kell figyelnünk a bennünk lévő indulatokra.

A jelenség, mivel Hold Föld felöli része teljesen árnyékban van, egyáltalán nem lesz látható, viszont energiái annál inkább érezhetőek lesznek.

A Fekete Hold lelkünk sötét oldalát, a negatív energiákat és gondolatokat testesíti meg, előtérbe kerülhetnek az elfojtott indulatok, felerősödnek a hatalmi játszmák, de a családi és párkapcsolati viták is.

Az erős rezgések lecsendesedése után egy kiegyensúlyozott szakasz veszi kezdetét. Könnyebben tudunk a változásokra összpontosítani, a tervezés és az új iránti vágy fogja uralni egy darabig az életünk. A kezdeti kimerültség után végre újra energikusnak és tettre késznek érezhetjük magunk.

Engedjük el a problémáinkat, próbáljunk lecsendesedni, győzzük le a hivalkodó énünk, és keressük meg a legbelül lakozó nyugalmat. Itt az ideje, hogy megmutassuk a valódi énünket a világnak!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek