LélektárJanuár 11-e az új év legszerencsésebb napja - Megnyílik a mágikus 111-es...

Január 11-e az új év legszerencsésebb napja – Megnyílik a mágikus 111-es portál, hogy minden vágyunk teljesítse

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Január 11-e az év egyik legszerencsésebb napja lesz, amikor manifesztálhatjuk az álmainkat és aktiválhatjuk a megálmodott jövőt, ugyanakkor ez a spirituális ébredés és felemelkedés kapuja is.

Az év első hónapja az újrakezdés szinonimája, éppen ezért elmondhatjuk, hogy a január áldott hónap, amely hatalmas potenciállal rendelkezik vágyaink manifesztálódásához. Ráadásul ebben a hónapban két kozmikus kapu is lehetőséget kínál erre: az első január 1-jén, a másodiki pedig január 11-én, és mindkét esetben a 111-es angyali számnak köszönhetően.

A január 11-én megnyíló mágikus portál a második kozmikus ajándék, amelyet az Univerzum ad nekünk az év első hónapjában, hogy emlékeztessen minket arra, horgonyozzuk le magunkat az új kezdetek és utak mellett, mélyítsük el spirituális tudatosságunkat, és kezdjük el újjáépíteni az életünket az alapoktól.

Január 11-e tehát az év egyik legszerencsésebb napja lesz, és ez az oka annak, hogy egyeseknek szinte hihetetlen spirituális felismerésekben lesz részük, vagy látványos ugrásokat tesznek személyes fejlődésükben. Ennek az isteni kinyilatkoztatásnak a lényege, hogy az év eleje tökéletesen összhangban lehet a vágyainkkal és önmagunkkal, és most minden eddiginél könnyebben manifesztálhatjuk a vágyainkat, ha azok valóban a legfőbb javunkat szolgálják.

A 111-es angyali szám hatása alatt álló kozmikus portál energiája erőteljes és aktív, amely nemcsak konkrét és pragmatikus szinten inspirál bennünket a kreativitásra, hanem a saját jövőnk elképzelésében is.

Itt az ideje, hogy olyan terveket készítsünk, amelyek összhangban vannak azzal, amit szeretnénk, megtegyük azokat a változtatásokat, amelyek jobbá tehetik az életünket (még akkor is, ha eddig félelemből vagy más okokból halogattuk azokat), és egyszerűen hagyjuk, hogy a dolgok megtörténjenek anélkül, hogy túlságosan sokat elemeznénk azokat, vagy túl sokat aggódnánk ezek miatt. Bízzunk abban, hogy az univerzum helyesen irányít bennünket, és próbáljunk meg hallgatni az intuíciónkra, arra a belső hangra, ami csak nagyon ritkán téved.

Ezért január 11-e egy isteni nap, amely fantasztikus gyógyulási és átalakulási potenciállal rendelkezik, mivel közelebb kerülhetünk a forráshoz, mint valaha, és az új kezdetek lehetőségeinek alakításához. Megnyílik előttünk ez a kozmikus kapu, hogy mi magunk is merjünk új ajtókat kinyitni és új életutakra lépni.

A mágikus kapu megnyílását megelőző és az azt követő napok, alkalmasak arra, hogy új projektekbe kezdjünk, amelyek hatalmas előrelépést hozhatnak az életünkben, vagy egy lépéssel előrébb visznek minket sorsunk és spirituális fejlődésünk útján.

A 111-es portál megnyílása egy varázslatos pillanat, amit érdemes kihasználnunk, hogy megteremtsük azt az életet, amiről álmodtunk, mert ez a különleges pillanat magában hordozza a lehetőséget, hogy számos síkon javítson az életünkön. Az önbizalmunk ebben az időszakban felfokozódik, erősebbnek és felhatalmazottabbnak érezzük magunkat, mint valaha, az Univerzum nagyszerű lehetőségeket küld az utunkba, és megalapozott döntéseket hozunk, mert kapcsolódunk és összehangolódunk az esszenciánkkal.

A 111-es egyben angyali szám is, amelyről a számmisztikában úgy tartják, hogy a bőséget, a spiritualitást és a hitet szimbolizálja. Valahányszor ezt az angyali számot látjuk valahol, megerősítést kapunk arról, hogy egy olyan hatalom védelme alatt állunk, ami nagyobb és erőteljesebb, mint azt valaha is képzeltük. A 111-es szám arra ösztönöz, hogy figyeljünk oda fokozottan önmagunkra és a körülöttünk zajló eseményekre, mert így képesek leszünk kivenni a részünket a bekövetkező változásokból és átalakulásokból.

Néhányan közülünk, akik a legerősebben kötődnek önmagunkhoz és az isteni bölcsességhez, világos jeleket kaphatnak az Univerzumtól, például fontos üzenetet hordozó álmok, vagy látomások formájában, egy olyan szeretett személytől, aki már nem tartózkodik a létnek ezen a síkján, vagy olyan véletlenek és szinkronicitások formájában, amelyek első pillantásra legalábbis bizarrnak, ha nem egyenesen képtelenségnek tűnnek.

Ezért fontos, hogy ebben az időszakban megszabaduljunk minden korláttól (még a saját magunk által konstruáltaktól is), kényszertől, ismétlődő mintától és olyan utaktól, amelyek nem szolgálnak minket, különösen akkor, ha minden eddiginél jobban vonzódunk a spiritualitáshoz, és az is rendkívül fontos, hogy tápláljuk a lelkünket, amennyire csak tudjuk, a megbocsátás, szeretet és bátorság erejével.

Alakítsuk ki saját sorsunk ösvényeit, mutassuk meg pozitív szándékainkat az Univerzumban és valósítsuk meg azokat olyan szokásokon, cselekedeteken, gondolatokon és terveken keresztül, amelyek tiszteletben tartják a törekvéseinket és a lelkünket.

Engedjük el azt, ami visszatart minket egy fényesebb jövőtől, és ne habozzunk mélyebben kapcsolódni önmagunkhoz, ahhoz, akik valójában vagyunk, álarcok, kötelezettségek és felelősségek nélkül. Akár személyes szinten is újraértelmezhetjük magunkat, de anélkül, hogy elfelejtenénk, kik is vagyunk valójában, hiszen ez a legfontosabb. Az Univerzum arra bátorít minket, hogy hozzunk meg néhány fontos döntést, amelyek a jelen pillanatban megfelelőnek tűnnek a számunkra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek