LélektárA számok különös titkokat rejtenek: A 111-es számsor megvéd minden bajtól!

A számok különös titkokat rejtenek: A 111-es számsor megvéd minden bajtól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha 11 óra 11 perckor születtél, vagy november 11-én, vagy netán a 111-es házszám alatt laksz, avagy az óra kijelzője 11.11-et mutat, akkor nagyon szerencsés ember vagy, legalábbis a numerológia szerint.

Mit jelent a 111?

Nem mindegyik számsor jelent szerencsét, de az 1-es számok ismétlése igen, amit egyebek mellett még angyali, szent számsornak is neveznek, amelyek utat mutatnak, megnyitják előttünk a tudás kapuját, megerősítik a bennünk rejtőző intuíciót. Ugyanakkor felerősíti a bennünk lévő energiát, kreativitást, eredetiséget. Sokan pedig úgy gondolják, hogy ha megjelenik számunkra a 111-es számsor, akkor az annak a jele, hogy az őrangyalunk a közelben van, és vigyáz rájuk.

Azonban ahhoz, hogy szerencsében, pozitív energiákban részesüljünk, amikor megpillantjuk a 111-et, nyugodt, békés lélekállapotban kell lennünk, tárjuk ki a szívünket, legyünk barátságosak, kedvesek, mosolygósak, optimisták, és igyekezzünk segíteni a bajban lévő embertársainknak.

A 111 az Univerzum üzenetét is magában hordozza, miszerint nagyon fontos az, hogy tegyünk céljainkért, folyamatosan, türelmesen építkezzünk azért, hogy megvalósíthassuk álmainkat. Építsük be életünkbe a pozitív gondolatokat, így minden napunk remekül fog alakulni.

Most lássuk mit jelent a többi számsor!

222 – sose ad fel a harcot, mert nem vagy egyedül, és a segítség úton van.

333 – a barátaidra mindig számíthatsz, és a csillagok is mindenben támogatnak.

444 – az angyalok vigyáznak rád, számíthatsz rájuk a bajban.

555 – valami nagy, pozitív esemény következik be az életedbe, amelyre már régóta vágysz.

666 – ez azt jelenti, hogy túl sokat gondolsz az anyagi javakra, és nagyon keveset a lelki, spirituális energiákra. Törekedj a lelki harmónia kialakítására.

777 – szerencsés számsor, jó, sőt csodálatos dolgok várnak rád az életben.

888 – ha nehéz helyzetbe kerültél, hamarosan minden megoldódik, és végre révbe jutsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek