LélektárEzért találkozunk olyan gyakran az angyali számokkal - Minden szám komoly útmutatást...

Ezért találkozunk olyan gyakran az angyali számokkal – Minden szám komoly útmutatást tartogat számunkra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az angyali számok körül vesznek bennünket, bármerre is nézzünk, csupán egy kis figyelmesség szükségeltetik az észrevételükhöz.

Akik esetleg még nem tudnák, hogy tulajdonképpen micsodák is az angyali számok, azoknak most elmagyarázzuk. Az angyali számok, olyan ismétlődő számjegyekből álló számok, amelyek mögött komoly jelentéstartalom húzódik. Ha képesek vagyunk megfejteni, milyen információk is rejlenek a számok mögött, akkor hasznos útmutatásra lelhetünk, egyenesen az őrangyalainktól. Sokféle felfogás létezik arról, hogy tulajdonképpen kiktől is származnak az angyali számok, vannak akik az angyaloktól származtatják, míg mások a felsőbb lelkektől.

De lássuk is, hogyan fejthetjük meg a számok szimbolikus üzenetét. Szinte bárhol megpillanthatod ezeket a számokat, legyen szó a telefonod kijelzőjéről, óráról stb.

111-es angyali szám

Ha rendszeresen feltűnik az 1-es az életedben, akkor érdemes odafigyelni az üzenetére. A szám mögött ugyanis az az intelem rejlik, hogy ideje egy kicsit jobban odafigyelni a saját gondolatainkra. Próbáljuk meg csitítani a negatív gondolatfoszlányokat és formáljuk át a gondolkodásmódunkat pozitívabbra.

222-es angyali szám

Ha ezzel a számmal hoz össze a sors, akkor tudnod kell, hogy arra próbál figyelmeztetni, hogy nem épp ott tartasz az életedben, ahol kellene. Minden bizonnyal az életednek egy olyan fázisába kerültél, ahol megbomlott az egyensúly. Rá kell jönnöd, hogy mi tart vissza, vagy mi hiányzik az életedből.

333-as angyali szám

A 3-as számjegynek ösztönző ereje van. Arra késztet bennünket, hogy sokkal jobbat és többet hozzunk ki magunkból. Koncentrálj az előrehaladásodra és tégy meg mindent annak érdekében, hogy a céljaidat lassacskán meghódítsd

444-es angyali szám

A kreativitás száma, így hát legfőképp arra szeretne emlékeztetni, hogy egy kis furfanggal szinte bármire képesek vagyunk. Legyünk saját magunknak mi a legnagyobb drukkerei, mindig biztassuk magunkat arra, hogy az alkotásban rejlik az élet igazi értelme. Higgy magadban és a képességeidben!

555-ös angyali szám

Ez a szám viszont kissé problémás, de nem kell megijedni. Azt próbálja közvetíteni, hogy minden erőfeszítésben ott lakozik a jó. Lehet, hogy most épp küszködsz, de ha nem adod fel, akkor az angyalok megsegítenek és előbb-utóbb végre élvezheted a munkád gyümölcsét.

666-os angyali szám

A 666-hoz a legtöbben a sátán képét társítják, pedig ha angyali számok fényében nézzük, akkor egy igen pozitív töltetű számról beszélhetünk. Ebben az értelemben a 666 a gyógyítás száma. Reményt ad nekünk abban, hogy ha őszintén képesek vagyunk egymásról gondoskodni, akkor az emberi lélek meggyógyulhat.

777-es angyali szám

Ha ezt a számot pillantod meg, akkor büszke lehetsz magadra. Azt próbálja közvetíteni feléd, hogy a lehető legjobb úton jársz, és eléggé nyitott vagy ahhoz, hogy a felsőbb energiától származó segítségeket megkaphasd.

888-as angyali szám

Arra próbálja meg felhívni a figyelmünket, hogy sajnos semmi sem az, aminek látszik. Ha most épp olyan helyzetben vagy, amelybe nem önszántadból keveredtél bele, akkor ne aggódj, mert ezt a felsőbb erők tudják, és folyamatosan azon vannak, hogy segítséget küldjenek, amivel kikeveredhetsz a kellemetlenségből.

999-es angyali szám

A 999-es szám azt sugallja, hogy készen állsz egy nagyobb változásra. Felhalmoztál már annyi tudást és tapasztalatot, amely elegendő ahhoz, hogy az életed egy komolyabb fordulatot vegyen.  Maradj mindig ilyen nyitott és másokat is buzdíts arra, hogy nyissanak az ébredés felé.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek