KuriózumIsmerkedj meg Bowie-val, az internet legmenőbb macskájával

Ismerkedj meg Bowie-val, az internet legmenőbb macskájával

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A közösségi média tele van aranyos kiscicák fényképeivel, de nem mindegyik válik igazi szenzációvá. Azonban ez az aranyos jószág, aki a híres zenészről, David Bowie-ról kapta a nevét, az egész világot elbűvölte.

A gyönyörű macska 2018-ban maradt magára, és került egy spanyol állatorvosi rendelő gondozásába. A játékos cica hamarosan új gazdára talált Maria Lloret személyében, aki azonnal beleszeretett elbűvölő szemeibe.

Bowie káprázatos zöld és kék szemének köszönhetően gyorsan híressé vált. Ez volt az oka a névválasztásnak is, és örökbefogadása még csak a közös kaland kezdete volt!

Így nézett ki Bowie, amikor megérkezett új otthonába

Bowie bájos, ugyanakkor meglehetősen pimasz egyéniség, és imád új otthonában játszani. Különösen imádnivaló a kamera előtt!

Otthonuk Alicanteban, Spanyolországban található. 2018 végén Maria elkezdett fényképeket posztolni a kék-zöld szemű szépségről, és gyorsan rajongók ezreire tettek szert világszerte.

2018 decembere óta, amikor a tulajdonos létrehozott egy Instagram-fiókot, ahol heterokrómiás kedvencéről osztott meg képeket, több mint 30 ezer követőre sikerült szert tenniük.

Maria az állatok örökbefogadásának nagy támogatója, és hisz benne, hogy az általa megosztott képek boldogságot tükröznek, és elterjesztik a tudatosság fontosságát.

Még egy blogot is indított, ahol a kalandos cica történeteit meséli el angol és spanyol nyelven.

Vess egy pillantást az aranyos jószág néhány kalandjára!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek