OtthonÍme a legjobb módja annak, hogy szuper tisztára varázsoljuk autónk szélvédőjét!

Íme a legjobb módja annak, hogy szuper tisztára varázsoljuk autónk szélvédőjét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A legtöbb férfi ki nem állhatja a házimunkát, a takarítást, a porszívózást, de mikor a saját járgányuk kerül szóba, amelyre egész életükbe vártak, akkor az erősebbik nem tagjai még a széltől is óvják a masinájukat, nem lehet találni egy foltot sehol, annyira tisztán és rendbe tartják a kocsijukat.

ablakpucolas

A következő videóban is az autóápolásról lesz szó, mégpedig a könnyen piszkolódó szélvédőkről. Ehhez szükség lesz prémium minőségű ablakpucoló szerre. Ezzel belülről kell letörölni az ablakot. Még kell egy másik ablakpucoló is, amelyet kívül kell alkalmazni, ez egyszerűen lepergeti az esőcseppeket, így azok nem hagynak majd foltot az üveglapon. Szükség lesz még pár régi, de tiszta pólóra, illetve egy zoknira, valamit acélgyapotra, amelyből a legfinomabbat kell választani.

Első lépésként az acélgyapottal kell alaposan végigmenni a szélvédő felületén, amely minden odaragadt szennyeződést leszed. Ezután a zoknira tegyünk rá egy kevés külső ablaktisztítót, és sikáljuk végig az ablakot.

Ezután egy nedves, de nem csöpögős tiszta pólóval töröljük le a szélvédőt. Már csak annyi a dolgunk, hogy belülről is tisztává varázsoljuk az ablakokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek