KuriózumÍgy választhatod ki a tökéletes ruhákat az alakodnak megfelelően!

Így választhatod ki a tökéletes ruhákat az alakodnak megfelelően!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha tudod milyen ruha illik az alakodhoz csinosabb lehet.

Sétálsz a kirakatok előtt, és meglátsz egy csodaszép szoknyát, amit magadon is el tudnál képzelni. Be is mész az üzletbe, felpróbálod a ruhadarabot, és akkor észreveszed, hogy ez egyáltalán nem passzol az alakodhoz.

Éppen ezért meg kell tanulnod az alakodnak megfelelő ruhákat hordani, mert így nem fog csalódás érni, és mindig divatosan fogsz bárhol megjelenni.

1. Alma testforma

Semmiképp sem szabad szűk ruhadarabokat hordanod, mert ezek kiemelik a tested középső részén lévő gömbölyded formákat. Vegyél V-nyakú blúzokat, és húzz olyan nadrágokat, amelyek nincsenek leszűkítve a lábrész alján.

Az övet ne a hasad köré tedd, hanem a derekad aljára, hogy ellensúlyozd az almaformádat.

2. Körte testforma

Ha körtére hasonlít az alakod, viselj olyan ruhákat, amelyek kiemelik a vállaid, így hordj színes, nagy sálakat, zakókat. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a vállaidat kiemeld, hordj kivágott nyakú pólókat, blúzokat, mert így összhangba tudod hozni az alakodat.

Alulra vegyél fel fekete darabokat, fölülre pedig válassz világosabb színűeket.

3. Egyenes testforma

Ha nincsenek természetes körvonalaid, akkor légy kreatív, és alakíts ki magadnak párat. Például igyekezz mindig övet hordani, mert ez megtöri az egysíkú alakodat, és máris jobban fogsz kinézni. Viselj olyan ruhákat, amelyek hol a vállaidat, hol pedig a lábaidat emelik ki.

Érdemes fűzőt hordanod, amely összehúzza a derekadat, ezáltal karcsúbbnak fogsz tűnni.

4. Homokóra testforma

Próbálj meg olyan ruhadarabokat viselni, amelyek tompítják a homokóra formát, tehát törekedj arra, hogy a karcsú derekadat némiképp elrejtsd, de a melleid kihangsúlyozásáról ne feledkezz meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek