KuriózumÍgy válassz dobfelszerelést!

Így válassz dobfelszerelést!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Elérkezett az idő új dobszerkó után nézni? Nagyszerű! Vagy éppen most van az a pillanat, amikor jöhet a saját felszerelés? Éljen! Mindegy, hogy milyen szinten állsz, ha készen vagy egy ilyen horderejű döntés meghozására, az mindenképpen ünneplésre méltó hír! Viszont érdemes résen lenned, már ami a választást illeti, mert jó esetben ez az az elhatározás, ami évekre befolyásolhatja a zenei pályafutásodat.

Az online vásárlás nem mindig jó ötlet?

Nem igazán, így igaz! A helyzet az, hogy ha pontosan tudod, melyik az a típusú dob, amit szeretnél, mert már van elég tapasztalatod, akkor tulajdonképpen nem jelenthet problémát a virtuális beszerzés.

Ez akkor, abban az esetben igaz, ha minden paraméterrel tisztában vagy, mert mondjuk már személyesen megtapasztaltad azok helytállóságát. Ha már volt alkalmad kipróbálni jövőbeni felszerelésed tagjait, akkor minden rendben! Pár kattintással pontot is tehetsz a dolog végére.

De ha még idáig nem volt lehetőséged arra, hogy személyesen győződj meg a szerkó milyenségéről, akkor bizony az online módszert jobb elkerülnöd. Hogy miért? Azért, mert az ütőfelületek kipróbálása több szögből, eltérő erősségű ütésekkel hozzátartozik a sikeres választás folyamatához.

Amikor hallod, hogy minden megfelelően szól, hogy nincs időbeni eltérés, elektromos dob esetében nincsenek idegesítő digitális jelek, akkor egyúttal meg is győződhetsz arról, hogy rendben van a kiszemelted.

Amennyiben önmagad tudására egyenlőre nem szívesen alapoznál, akkor kérj meg valakit, aki már jócskán jártas a dobolás világában.

Ez a metódus minden hangszer esetében igaz?

Általában igen! A látatlanban való bevásárlás akkor nyerő, ha már minden paraméter, köztük a gyártó, a konkrét típus neve is adott. Az elektromos zongora például szintén egy olyan hangszer, amit sokan pusztán látvány alapján kívánnak megrendelni. Igen, ez az út is járható, sokaknak be is válik.

Ugyanakkor előbb tisztázni a személyes célokat, aztán utána ehhez mérten, kipróbálás után kiválasztani a minden tekintetben ideális modellt egy jóval megbízhatóbb ösvény, aminek a végigjárása elképzelhető, hogy hosszadalmasnak, macerásnak tűnik, ám ez az az időbefektetés, ami sokszorosan megtérül!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek