A megérzéseink sokkal többek puszta belső hangoknál. A megérzéseink, előérzeteink egyenesen az őrangyalainktól származnak, akik ilyen módon próbálnak kapcsolatba lépni velünk és üzenni nekünk.

Sok ember értetlenül áll a belső megérzéseivel szemben, mivel nem hisznek ezek működésében. Sőt, nagyon sokan vannak olyanok is, akik ösztönösen próbálják elnémítani az ösztöneiket, mondván, hogy egy racionális világban erre már semmi szükség nincs.

Pedig ez az egész dolog óraműpontossággal működik, akár hiszed, akár nem. Az őrangyalaink életünk minden egyes pillanatát figyelemmel kísérik, és ahol szükséges ott közbeavatkoznak. Ilyen közbelépés lehet a semmiből, hirtelen jött megérzés is, amely tartalmazhat figyelmeztetést, útmutatást, bátorítást stb.

Éppen ezért sokkal nagyobb odafigyelést kellene szánjunk a saját belső hangjaink értelmezésére. Sokkal tudatosabban kellene fejlesszük az intuitív képességeinket, mert ha ráérzünk a saját ritmusunkra sokkal könnyebb dolgunk lesz az életben. Ne némítsuk le a belső megérzéseinket, mert segítségükkel közelebb kerülhetünk a felsőbb spirituális világhoz, s ezáltal önmagunkhoz is.

Az ösztöneink döntéshozatalok során is hasznosak lehetnek, csupán csendben figyelnünk kell a belső jeleinkre. Halkítsuk le a külvilág zaját és kicsit forduljunk befele. Vizsgáljuk meg az érzéseinket, vessük össze ezeket az érzéseket a terveinkkel, álmainkkal, és ha nyitottak vagyunk, ösztönösen érezni fogjuk, hogy jó úton járunk-e, avagy sem.

Ha valami különlegeset, vagy figyelmeztetőt észlelsz, akkor lassíts le és gondold át a döntéseidet. Minél tudatosabban kezeled ezt a dolgot, egy idő után annál egyértelműbb jelekre figyelhetsz fel.

Ha legközelebb úgy éreznéd, hogy egy döntés, vagy szituáció előtt megmozdul benned valami, ismerd fel és hallgass az érzéseidre, mert hidd el, az őrangyalaid mindig minden körülmények között a legjobbat szeretnék neked, ezért bízz az ösztönöd hangjában.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.