HoroszkópHoroszkóp: Ezért ilyen vonzó és titokzatos a Skorpió nő!

Horoszkóp: Ezért ilyen vonzó és titokzatos a Skorpió nő!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezért ilyen vonzó és titokzatos a Skorpió nő!

Semmit nem lehet előle eltitkolni, viszont ő igenis képes megőrizni a titkait, ezért rendkívül sejtelmes és vonzó. Pont, amikor azt hinnéd, hogy megismerted a Skorpió nőt, akkor fog összedőlni a róla kialakított képed.

Lássuk, mitől olyan különleges a Skorpió nő!

A legszenvedélyesebb

Őt tartják a legszenvedélyesebb női csillagjegynek. Ha valakit megszeret, akkor szívét-lelkét odaadja. Imád szeretkezni, ölelkezni, szerelmes szavakat súgni. Vele lenni egyszerre felemelő, és nagyon nehéz, mivel a Skorpió nő az ellentmondások nagyasszonya.

Féltékenység

Ha valakit megszeret, akkor a szívét is odaadja az illetőnek, de azt az embert ő mindenestől a magáénak akarja tudni, mivel a Skorpió nő birtoklásvágya nem ismer határokat. Jaj annak a nőnek, aki megpróbál a párja közelébe kerülni. Úgy érzi, joga van ahhoz, hogy megvédje, ami az övé.

Finom irónia

Sokan azt hiszik, hogy a Skorpió nő vicces teremtés, pedig inkább arra kell figyelni, hogy milyen finom iróniával dolgozik. Eleinte ezt alig lehet észrevenni, de ha valaki jobban megismeri a Skorpió nőt, tudni fogja, hogy minden információmorzsát képes felhasználni valaki kigúnyolására, ironizálására.

Édes a bosszú

A Skorpió nő nem hagy semmit büntetlenül. Ha a párja elmegy valahová, anélkül, hogy szólt volna neki, könnyen az ajtó előtt találhatja a bőröndjeit, mikor hazaér, mert a Skorpió nő nem tűri a megaláztatást. Minél jobban szeret valakit, annál nagyobb bosszúvágy alakul ki benne, ha az illető megcsalja, átveri.

Irreális intuíció

Rendkívül erős a megérzése, olykor ott is bajt szimatol, ahol nincsen. Máskor meg akár napokkal, hetekkel azelőtt megérzi, ha valami nincs rendben, ezért átverni nem könnyű. A Skorpió nő közeli barátja sokszor azt érzi, hogy belelát a gondolataiba, ami olykor ijesztő tud lenni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek