HoroszkópHoroszkóp: Ez az 5 legintuitívabb csillagjegy!

Horoszkóp: Ez az 5 legintuitívabb csillagjegy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az emberek többsége ugyan tudja, sejti, hogy mit jelent az intuíció, a megérzés művészete, de anyagias világunkban ez a megfoghatatlan képesség egyre inkább eltávolodik az emberek énjétől, így ma már alig van, aki igazán hallgat a megérzéseire, és döntéshozatali helyzetben figyelembe veszi azt.

Horoszkóp: Ez az 5 legintuitívabb csillagjegy!

Most azt fogjuk megnézni, hogy melyik az az 5 csillagjegy, akik még fejlett intuíciós képességgel rendelkeznek.

Rák

Sokszor nem vagy tudatában annak, hogy milyen erős intuícióval rendelkezel. Ha valamit előre megérzel, akkor leginkább a gyomrodra kell figyelned, mert az elárulja, hogy miként kell döntened. Ha valamilyen gyanús helyzetbe keveredsz, a gyomrod jelezni fog, hogy kell-e félned, vagy nem.

Halak

Tudni fogod, hogy mikor milyen helyzetben vagy, ritkán ér váratlan meglepetés. Könnyen ismerkedsz, szerzel barátokat. Nem szereted azokat az embereket, akik negatívan állnak a dolgokhoz, őket már messziről képes vagy kiszúrni.

Skorpió

A téged befolyásoló bolygó a Plútó, amely képes felerősíteni az “éjszakai érzékeidet”, ami alapján a sötétben is képes vagy megtalálni, megérezni olyan tárgyakat, amelyekről másoknak fogalmuk sincs. Mindig tudod, hogy ki és mikor mond igazat. Öntudatos vagy, aki nem hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle.

Vízöntő

Megmagyarázhatatlan kötelék révén kötődsz az Univerzumhoz. Rendkívül érzékeny vagy, ezért az intuíciós képességed is fejlett. Van, amikor lobbanékonnyá válsz, de az esetek többségében korrekt és igazságos vagy. Előtted senkinek sem lehetnek titkai.

Ikrek

Természetedből fakadóan társasági ember vagy, aki ösztönösen remek emberismerő, előre tudja, érzi, hogy valaki rossz szándékkal közeledik felé, vagy csak simán a szemébe hazudik. Ennek megfelelően viselkedsz egy társaságban, habár a konfliktusokat, amennyire csak teheted, elkerülöd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek