Vannak, akik nagyon szűkmarkúak, soha nem költekeznek fölöslegesen, mások pedig egyáltalán nem törődnek azzal, hogy mennyi pénzük marad, mindent megvesznek, ami csak megtetszik.

Az alábbi hat csillagjegy imádja a fényűző életmódot, szereti kényeztetni magát, soha semmiben nem szenved hiányt, és egyáltalán nem törődik azzal, ha már hónap közepén alig van pénze valamire.

Kos

Nagyvonalúan költi a pénzt, egyetlen impulzus elég ahhoz, hogy bármit megvegyen, ami csak megtetszik neki. Abban a pillanatban egyáltalán nem gondol a holnapra, ha valamiről úgy gondolja, hogy megérdemli, akkor meg is szerzi. Könnyen el tud csábulni egy szép cipő, vagy egy mutatós ruha láttán, és meg is veszi, az sem számít, ha már otthon van egy pár ilyen hasonló darab. Soha nincs megtakarított pénze, mindig a mának él.

Ikrek

Könnyen megszerzi, de ugyanolyan könnyen el is költi a pénzt. Mindig olyan dolgokba fektet, ami a szívének kedves, leginkább koncertekre, előadásokra, új ruhákra, könyvekre, parfümökre költ. Csak minőségi dolgokat vásárol, és egyáltalán nem érdekli, ha a márkára rá kell fizessen. Ha egyszer leárazás van egy üzletben, akkor onnan biztosan nem jön ki üres kézzel. Nem gondol soha idős korára vagy egy súlyosabb betegségre, ezért egyáltalán nem spórol.

Oroszlán

Kissé felelőtlen és nagyvonalú, soha nem gondol arra, hogy mire mennyit költhet. Sokan jószívűként tartják számon, ami igaz is, de lehet, hogy az önzetlen költekezést később egy kicsit megbánja. Gondolkodás nélkül ad kölcsön bárkinek, sokszor el is felejti, hogy kinek és mennyit adott. Kedveli a fényűző éttermeket, egy 5 csillagos helyen gondolkodás megrendeli a ház ajánlatát. Szeretteit és barátait gyakran kényezteti drága ajándékokkal.

Nyilas

Legszívesebben minden pénzét szórakozásra, kirándulásra költené, és általában nem gondolkodik sokat mielőtt befizetne egy egzotikus nyaralásra. A drága szállodákat és a mindent kielégítő luxust részesíti előnyben. Nagyon sok új ruhát vásárol magának, kétszer soha nem jelenjen meg ugyanabban. Úgy gondolja, hogy a pénz azért van, hogy elköltsék, aztán elfogyott, majd kialakul, hogy hogyan tovább.

Vízöntő

Semmilyen technológiai újításnak nem tud ellenállni, ha valami új kütyüt dobnak a piacra, rögtön megveszi. A telefonból csak a legújabb modellt hajlandó használni, de az autóját is, amilyen gyakran csak tudja, lecseréli újra. Sokat áldoz karitatív célokra, gondolkodás nélkül átutal egy nagyobb összeget egy kisállatmenhely vagy egy gyermekkórház részére. A Vízöntő az összes csillagjegy közül a leginkább költekezős, soha nem gondol a jövőre, az a fontos számára, hogy a jelenben érezze jól magát.

Halak

Teljességgel képtelen arra, hogy egy számítást készítsen fel a bevétele és a kiadásai alapján. Leginkább drága szépségápolási cikkekre, finom borokra, spirituális könyvekre, és -tanfolyamokra költi minden pénzét. A legtöbb pénzt teljesen felesleges dolgokra költi, hajlamos egy csomó haszontalan dolgot megvásárolni, csak azért, mert megtetszik, de később rájön, hogy semmire nem fogja használni. A legtöbb pénzt mégis arra költi, hogy másokon segítsen.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.