A családi karma mindannyiunk életére nagy hatással van. Van, akinek az életére jobban rányomja a bélyegét, míg mások észre sem veszik, hogy sok dolog mögött akár ez is állhat, de az biztos, hogy a családi karma kihatással van ránk.

A családi karma tulajdonképpen a hozzánk legközelebb állók lelkének a karmájából tevődik össze. Generációkra visszanyúlóan befolyásolja egy-egy család élettörténetét és az újabbnál újabb jövevények mindennapjait is meghatározza.

Nem árt tudatosan kezelni a családi karma kérdését, hiszen ha rájövünk, hogy az életünk milyen sok területére kihathat, könnyebben érthetünk meg és engedhetünk el dolgokat. Ha nem vigyázunk, akár tönkre is tehetjük a családi karmában felgyülemlett energiákkal a mindennapjainkat.

Ezt már olvastad? Családi karma – Így szabadulhatsz meg őseid rossz energiáitól!

Az egyetlen dolog, amit tehetsz, ha megpróbálsz dolgozni a családi karmán, és ha ez sikerül, akkor meglátod sokkal hatékonyabban juthatsz előrébb az életedben.

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a lépéseket, amelyek segítségével könnyebben elengedheted a családi karmát és a gyógyulás útjára léphetsz. Reméljük, hogy ezek a tanácsok elegendőek lesznek arra, hogy végre rálépj a saját utadra, hátad mögött hagyva a családi karma fojtogató energiáit.

Hogyan szabadulhatunk meg örökre családi karmától?

Első és legfontosabb dolog, hogy légy őszinte magaddal. Rengeteg meditálásra és önkeresésre lesz szükséged ahhoz, hogy megláthasd mekkora problémával is állsz szemben. Ha blokkolt energiákat tapasztalsz, vagy úgy érzékeled egyes csakráid nem a megfelelőképpen funkcionálnak, akkor ezek feloldása remek lépés lehet.

Ezt már olvastad? Családi karma: 6 jel, ami arra utal, hogy az őseid adósságait törleszted

Innen már csak arra lesz szükséged, hogy szépen lassan elvágd azokat a karmikus kötelékeket, amelyek hátráltatnak. Annak ellenére, hogy a legtöbben azt hiszik, hogy ezek a kötelékek csakis ebben az életünkben találhatóak meg, ez nem igaz. Az előző életeinkből is hozhattunk magunkkal olyan karmikus kötelékeket, amelyek a mostani életünkben gátolják a tovább haladásunkat.

Viszont, ha pontosan meg tudsz határozni olyan kapcsolatokat a mostani életedben, amelyek negatív hatással vannak rád, akkor gondolkodás nélkül szakíts velük. Minden egyes hátad mögött hagyott karmikus kötelékkel szabadabbnak fogod magad érezni.

Ám a dolgod itt még nem ért véget, folyamatosan törekedned kell arra, hogy ami hibákat vélsz felfedezni a családot dinamikájában, azokat folyamatosan orvosold – lehet, hogy elsőre nehéznek tűnik, de sokkal könnyebb, mint gondolnád, csak nyitott szemmel kell járj.

Ezt már olvastad? Családi karma: jelek, amik arra utalnak, hogy magaddal cipeled őseid karmáját

Innen már elindulhatsz a családi nehézségek nélküli úton, ahol tényleg csakis önmagadra összpontosíthatsz és megteheted az első építő lépéseket a saját jövőd felé.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.