LélektárCsaládi karma: jelek, amik arra utalnak, hogy magaddal cipeled őseid karmáját

Családi karma: jelek, amik arra utalnak, hogy magaddal cipeled őseid karmáját

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden családban létezik egy olyan „öreg lelkű” személy, mely átveszi a családi karma felelősségét saját vállaira. Spirituális szinten ezek a lelkek fogják viselni egy adott család élő és elhunyt tagjainak minden karmikus terhét.

Ezek a személyek rendszerint magas szintű öntudattal rendelkeznek, és tisztában vannak azzal, hogy mire tették fel életüket. Ha tehát úgy érzed, hogy sokszor „szélmalomharcot” vívsz, és az élet, minden területen próbára tesz téged, akkor jó eséllyel te cipeled családod karmikus terheit.

Természetesen, mindannyian szeretnénk egy spirituálisan kiegyensúlyozott családban élni, melyben béke, szeretet és csak pozitív érzések uralkodnak, de ez nem adatik meg mindenki számára. Életünk során hibákat követhetünk el, melyek javítására vagy kapunk esélyt az élettől, vagy nem. Ezek hatással vannak gyermekeinkre, unokáinkra és utódainkra, mert jó eséllyel rájuk ruházzuk ezen hibák kijavításának lehetőségét.

Születésünk előtt, lelkünk kiválasztja azt a családot, melybe érkezni szeretnénk, figyelembe véve azt, hogy itt milyen esélyeink vannak a lelki és spirituális fejlődésre. Hisszük vagy sem, de karmánk kódolva van a sejtjeinkben, gondolkodásmódunkban és érzelmi világunkban.

A családi karmát cipelők feladata a negatív dolgokat, mint amilyen a gyűlölet, a harag, vagy a fájdalom, szeretetté, jósággá és hitté alakítani.

De vajon a családi karma cipelőjének van-e lehetősége kigyógyulni és szabadulni a terhek alól?

Természetesen igen, hiszen ezek a személyek olyan erős spirituális erővel, türelemmel és kitartással vannak megáldva, melyek lehetővé teszik számukra a karmikus tehertől való szabadulásukat. A családi karma cipelői, teljesen másképp látják a világot, más gondolkodás jellemzi őket, spirituálisan rendkívül fejlettek, és mindig jók a megérzéseik.

Ezek az emberek azok, akik érthetetlen módon betegszenek meg fizikailag és lelkileg egyaránt. Olyan betegségekkel küzdhetnek, mint a különböző fogyatékosságok, hátfájás, vagy akár a méh és a petefészek betegségei.

Mindezek ellenére ezek a személyek egész életüket arra teszik fel, hogy családjuk negatív karmáját a szeretet és türelem nevében megváltoztassák.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek