HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024. február 5-11. között!

Heti orákulum horoszkóp 2024. február 5-11. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Chess Queen

Ez kártyalap azt üzeni, hogy a következő napokban minden olyan erőforrás a rendelkezésedre áll, amelyre szükséged van ahhoz, hogy sikeres lehess az elkezdett projektekben. Az a fontos, hogy összhangban legyen az, amit valójában érzel, és, amit szeretnél. Figyelj az üzenetekre, amelyeket akár intuíciók, álmok formájában, akár külső hírnökökön keresztül is megjelenhetnek az életedben. De akár egy részlet egy könyvből, egy beszélgetés töredéke, egy dal, egy találkozás stb, bármi hordozhat fontos másodlagos értelmet is.

Bika – The Spiral Dancer

Úgy tűnhet, hogy mostanában folyamatosan körbe-körbe jársz, ez csak egy téves felfogás, mert a pálya, amelyen haladsz, spirálszerűen emelkedő. Örülj annak, hogy a siker, a kaland útján jársz, és az átélt tapasztalatok megfelelnek az elvárásaidnak. Az emberi kapcsolatok olyan lehetőségeket tartogatnak, ahol most megtapasztalhatod ezt a táncot, ezt a fejlődést, még akkor is, ha az érintettek lépései néha ellentétesek.

Ikrek – The Camel Boy

Itt az ideje egy nagyobb takarításnak, belülről és kívülről egyaránt. A belső nagytakarítást kezdheted diétával, méregtelenítéssel és meditációval. Utána következhet az otthonod, kiszelektálhatod a szekrényedből a felesleges ruhákat, megmoshatod az autódat. Dobj ki minden olyan dolgot, amire már nincs szükséged. Így új teret teremtesz az életedbe beköszönő új dolgoknak. Engedd el azt, ami régi és haszontalan számodra. Használd ki a szabadidődet, töltődj fel.

Rák – The High Lord of Gratitude and Service

A következő napok alkalmasak arra, hogy számba vedd a vágyaidat és szándékaidat. Most sokkal könnyebben valóra válhatnak, hiszen ez az időszak különleges energetikai támogatást élvez. Hallgass a belső hangodra, figyelj befelé, ne csak a mindenekfeletti cél lebegjen a szemed előtt. Találd meg az egyensúlyt aközött, amit az ambíció és a jólét jelent számodra, és figyelj az utakra, amelyek megnyílnak előtted. Kerüld el, hogy az a vágy vezessen, hogy mindent te irányíts, beleértve a kapcsolatokat is. Inkább az intuíciódra hagyatkozz.

Oroszlán – The Eyes of Beauty

Olyan időszakot élsz át, amikor maximálisan a világra, az életre, a körülötted lévő emberekre és a munkádra, vagyis csak kifelé irányítod a figyelmedet. Fontos megfigyelni, hogyan csinálod ezt, milyen szűrőket alkalmazol, milyen meggyőződéseid vannak, és hogyan viszonyulsz a körülötted lévő dolgokhoz. Az észlelés sokat jelent, ez ad egy bizonyos értelmet a létezésnek és a tapasztalatoknak. A félig üres pohár egyben félig tele is lehet, a különbség csak abból adódik, ahogyan viszonyulsz hozzá. Amikor csak a tökéletességet és a szépséget látod, ezt fogod vonzani.

Szűz – The Resting Tree

A szédítő tempó, amelyben mostanában élsz, most megteszi a hatását. Jó lenne jobban odafigyelni a tested által küldött jelzésekre, és lassítani, ellenkező esetben testi-lelki kimerültséggel fogsz küzdeni. Nyugodj meg, és döntsd el, hogy átadod magad a jelen pillanatnak, és élvezni fogod. Ne kapkodj, ne akarj egyszerre túl sok dologgal foglalkozni, kipihent állapotban minden sokkal könnyebben meg fog oldódni. Tiszta elmével hozzáférhetsz más erőforrásokhoz, és könnyebben kezelheted a meglévő problémákat.

Mérleg – The Lady of the Gift

Ez a kártyalap azt üzeni, hogy a rejtőzködés nem egy túl jó választás. Ha valamit eltitkolsz, legyen az információ vagy érzés, az a hazugság egy másik formája. Előbb-utóbb úgyis felszínre bukkan. Rajta kaptad magad, hogy így viselkedsz, vagy esetleg valaki a környezetedből eltitkol előled bizonyos részleteket, hogy manipulálni tudjon? Ha észreveszed ezeket a szempontokat az életedben, itt az ideje a változásnak: az őszinteség és nyitott szív most segítségedre lehet.

Skorpió – The Phoenix

Egy fontos életlecke végén jársz, amely metaforikusan egyenértékű a halállal, de amelyből újjászületsz, mint a Főnix madár. Itt az ideje egy új kezdetnek, ha még nem is tudod, milyen irányba tartasz, egy újfajta kapcsolatnak a világgal és az élettel. Az erő benned van, engedd, hogy meghaljon minden, ami már nem szolgál téged. Nagy bátorság kell ehhez. Lehet, hogy most fáradtnak érzed magad, de lépj tovább, próbálj ki valami újat.

Nyilas – The Spirit Whisper

A hét energiája kihívás elé állít, de abban is segít, hogy életed azon területeire figyelj, amelyekről gondoskodni kell, ahol tisztításokat kell elvégezni. Csodálatos időszak ez arra, hogy örömet vigyél az életedbe, hogy inspirációt, útmutatást kapj, és frissítsd kapcsolataidat, sőt újakat is kialakíts. Ne engedd, hogy elhatalmasodjon rajtad a hibázástól való rettegés, fogadd rugalmasan a bekövetkező változásokat. A kapcsolataid, főleg a közeliek most különleges figyelmet igényelnek.

Bak – The Rainbow Prince

Itt az ideje, hogy egyensúlyt teremts az “adás” és a “kapás” között, és felfedezd, hol van pontosan a diszharmónia. Lehet, hogy nem könnyű folyamat, főleg, ha megszoktad, hogy csak egyik irányba dolgozol, de az eredmények nem váratnak sokáig. Amikor abból adsz, aki lényegében vagy, akkor csatlakozol az Univerzum egységes erejéhez, és megkapsz minden ajándékot. Értékeld mindazokat a dolgokat, helyzeteket és embereket, akik az utadba kerülnek, mert ezekben az Univerzum üzenetei vannak elrejtve számodra.

Vízöntő – The Hungry Ghosts

Ez a kártyalap azt jelzi, hogy egy olyan területre tévedsz, amely aktiválhatja azt félelmedet, miszerint nem vagy elég jó, vagy azt, hogy nem fog sikerülni, amit elterveztél. Már régóta egy olyan fázisában vagy, hogy csak vágyakozol valami után, most itt az ideje, hogy határozottan eldöntsd, hogy mit akarsz, és cselekedj. Ne hasonlítsd a tapasztalataidat másokkal össze, ne irigykedj a sikereikre, és ne ítéld el magad az eddig elért eredményeid miatt. Végső soron minden embernek megvan a maga útja, sorsa, sikere és nem utolsósorban a bősége.

Halak – The River Queen

Ezen a héten gyakorold, hogy légy olyan, mint a víz: folyékony, engedd el a merevséget mind a viselkedésedben, mind a gondolkodásodban, és mindenekelőtt feledd el a perfekcionizmust. Áramolj akárcsak a folyó, engedd, hogy a körülötted lévő jóság inspiráljon, hallgass a megérzéseidre. Így semmilyen akadály nem állhat az utadba, amíg hagyod, hogy az események természetes folyama elragadjon. Légy türelmes saját magaddal és másokkal, és meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyedséggel és gyengédséggel tudsz haladni a mindennapi élet viharos vizein.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek