HolotropikumHeti orákulum horoszkóp 2023. július 17-23. között!

Heti orákulum horoszkóp 2023. július 17-23. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve. Következzenek a részletek!

Kos – The Desert Prince

Az önmegvalósítás és az elismerés iránti szomjúság annyira elvakított, hogy elfelejtetted a tulajdonképpeni célodat. Minden bizonnyal a körülmények is távol tartottak attól, hogy tisztán lásd, mi történik. A vészjelzés akkor jelenik meg az életedben, ha valami túl tökéletes, csodálatos vagy könnyűnek tűnő dologgal találkozol. Ha úgy gondolod, hogy valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor biztosan az is. Fogadd el a jelenlegi helyzetet, és bízz tested jelzéseiben, amelyek nagyon pontosan irányítanak.

Bika – The Web Weaver

Cselekedeteid, gondolataid, szavaid és tetteid a teremtés hálójában valahogy mindig úgy szövődnek, hogy számodra a legmegfelelőbb legyen. Olyan “véletlenek” jelennek meg ebben az időszakban az életedben, amelyek végre elhozzák a kívánt pozitív változást. Maradj bizakodó, és figyelj azokra a mintákra, amelyek bizonyos szerepet játszanak az életedben, mert ezek jelezhetik, hol van a ”probléma” forrása. Minden helyzetben a megbocsátás az első lépés: beindítja a gyógyulást és a magasabb vibrációt.

Ikrek – The Diamond Dreamer

Itt az ideje, hogy alaposan megvizsgáld, hogy tulajdonképpen milyen a kapcsolatod az anyagi világgal. Hatalmába kerített, és úgy véled, hogy a jelenlegi helyzetben ez az egyetlen valóság. Szerinted a gazdagság csak az anyagi javak felhalmozását jelenti? Vigyázz jobban, hogy mit kívánsz, mert még a végén valóra válik az is, amit nem igazán szeretnél, és megfizetheted az árát. Ez a kártyalap emlékeztet arra, hogy néha a csalódás és a kiábrándultság az egyetlen módja annak, hogy visszatérj az igazsághoz, és ahhoz, ami a legjobb neked.

Rák – The Shadow Queen

A túl sok önkritika, a jellemhibák sorolása, és az önmagadba vetett hit csökkenése akadályokat állít eléd a hétköznapokban. Aki most vagy, nem más, mint a természeted egy olyan aspektusa, amely az élet nehézségeire válaszul alakult ki. Ha azon kapod magad, hogy félelmedet és bizonytalanságérzetedet az arrogancia és a felsőbbrendűség álarcod mögé rejted, akkor jó lenne visszatérni önmagadhoz, a szívedbe, és tudatosítani, hogy te vagy a Forrás. Az igazi értéket, erőt és fényt a megbocsátásban, a hálában és az alázatban találod meg.

Oroszlán – The Swan Queen

Ezekben a napokban a gondolataid folyamatosan olyan események felé fordulnak, amelyek már a múltban megtörténtek. Most azonban megvan az a képességed, hogy egységében lásd a fejlődésed. Ne kívül keresd a válaszokat, hagyatkozz inkább az intuíciódra. Kérd a felsőbb hatalom segítségét, olyan üzeneteket kaphatsz, amelyek egy fontos témát tisztázhatnak ebben az időszakban. Légy egy kicsit türelmesebb, hogy elképzeléseid valósággá válhassanak, hiszen semmi sem történik egyik napról a másikra.

Szűz – The Fire Prince

A következő napokban fordíts nagyobb figyelmet arra, hogy mit csinálsz, gondold át, hogy melyik tevékenységnek van nagyobb haszna az életedben. Lassíts, ne légy olyan türelmetlen, a céljaidat, ha szükségesek, el fogod érni. Tartsd magad távol mások féktelen ambícióitól, és hallgass a megérzéseidre, amelyek mindig jeleznek, ha veszélybe kerülsz. Lazíts egy kicsit, ne merülj el most túlságosan a munkába, ne koncentrálj görcsösen a céljaidra. Ideje helyreállítani az energiaegyensúlyt, és visszahozni a harmóniát az életedbe.

Mérleg – The Horse King

Eredménytelen és kimerítő lehet, ha megpróbálsz mindent kordában tartani magad körül, sőt, még néhány fontos lehetőséget is elszalaszhatsz, ha makacsul ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Itt az ideje segítséget kérni, és el is fogadni, mert különben nem fogod tudni elérni a kitűzött célodat. Add át magad a segítő erők akaratának, és engedd, hogy meglepjen a csodálatos végeredmény. Ajánlott ebben az időszakban nagyobb figyelmet fordítani a tested ápolására. A kiegyensúlyozott étrend, a fizikai gyakorlatok, vagy egy jó lazító masszázs most csodákra lehet képes.

Skorpió – The Dream Walker

Itt az ideje, hogy emlékeztesd magad azokra a dolgokra, amiket igazán szenvedéllyel teszel, az álmaidra, amiket magad mögött hagytál. Ne mondj le róluk. Még ha a mostani élethelyzeted nem is éppen kellemes, az önmagaddal vagy másokkal való küzdelem nem hoz neked megelégedést vagy változást. Ne feledd, hogy mindig közvetlen hatással vagy a valóságra a gondolataid és az élet kihívásaira adott reakcióid révén. Most a lelked alaposabb törődést igényel, és az általad eltöltött idő helyreállítja lelki egyensúlyodat és növeli az energiaszintedet.

Nyilas – The Sun Dancers

Az az energia, amivel feltöltöd a vágyaidat, mágneses hatással bír, és amit cserébe kapsz, az ugyanaz a pozitív rezgés. Engedd meg, örömmel és hálával, hogy a valóság megváltozzon, beteljesítve a legnagyobb álmaidat. Most minden lehetséges, és csak engedned kell, hogy könnyedén belépjenek a lehetőségek az életedbe. Még ha a félelem még mindig kísért, lelked mélyén tudod, hogy biztonságban vagy, és az Univerzum teljes mértékben megvéd. Hagyd, hogy öröm vegyen körül, és tegye minden napodat varázslatossá.

Bak – The Queen of the Light

Végre megérkezik a jó hír a régóta várt sikerről. Lépéseidre az Univerzum vigyáz, és csak hagynod kell magad inspirálni. Könnyen megérted, hogy miként tudod a valóságodat irányítani, befolyásolni, és a helyes út egyszer csak feltárul előtted. Keményen dolgoztál, hogy idáig eljuthass, így büszke lehetsz minden szíveddel hozott döntésedre, mert azok a te igazságodat képviselték. Jutalmazd meg magad azért a kitartásért és odaadásért, amellyel megtanultad az élet leckéit, és lépj egy új szakaszba. Az utad nyitott, megvilágított, élvezz ki minden percet.

Vízöntő – The Keeper of the Scales

Lehetséges, hogy bizonyos események fenekestül felforgatják az életedet, és zavartság lesz úrrá rajtad. Az ellened hozott ítéletek és az önbizalmad csökkenése egyáltalán nem segítenek ebben a helyzetben. Vagy talán az az érzésed, hogy valaki a viselkedése révén valamilyen módon befolyásolja az életed? Számodra most jól jönne egy kis szünet. Tégy meg mindent, ami szükséges az egyensúly helyreállításához, és kerüld azokat az embereket, akik viselkedésükkel zavarnak, negatív érzelmeket váltanak ki belőled. Nagyon hálás leszel, ha helyreáll az egyensúly az életedben, és emelt fővel léphetsz ki ebből az örvényből.

Halak – The High Lord of Gratitude and Service

Ez az időszak alkalmas egy mélyebb önvizsgálatra, ezért ha tudsz, áss le a lelked legmélyére. Ezeket a kérdéseket érdemes feltenned magadnak: jobban koncentrálsz a céljaid elérésére? Elszigetelted magad a szeretteidtől? Szeretnél különleges lenni, más, mint mások, vagy jobb vagy, mint ők? Amikor megváltoztatod a felfogásodat, egy új életszemléletet alakítasz ki és igazodsz a felsőbb énedhez. Végül a siker biztosan a tiéd lesz, és kapcsolódni tudsz majd a bőség áramlásához. Maradj önmagad középpontjában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek