Napi LikeHercegnőkként ünneplik századik születésnapjukat a cuki ikernővérek

Hercegnőkként ünneplik századik születésnapjukat a cuki ikernővérek

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Május 20-án, azaz ma ünnepli 100 születésnapját ez a cuki ikerpár. A brazíliai származású nővérek különleges fotósorozattal készültek a nagy napra.

Camila Lima a helyi újságban olvasott Maria Pignaton Pontináról és Paulina Pignaton Pandolfiniról, ekkor döntött úgy, hogy fotósorozatot készít róluk, ajándéknak szánta a képeket a neves alkalom kapcsán.

A fotográfus az ABC News-nak elmondta, gyakran készít fotókat idős párokról, hogy, mint mondja “inspirációt adjon a fiatal pároknak”. Ezért kereste fel az Ibiraçuban, Brazíliában élő ikerpárt, majd felajánlotta nekik, hogy ajándékként elkészít róluk egy fotósorozatot.

A nővérek azonnal beleegyeztek.

A 28 éves nő mindössze két óra alatt készült el a képekkel, ebbe beletartozott a sminkelés, fodrász és a rózsaszín és kék ruhácskák is. Hozzátette, a nővérek nagyon lelkesek voltak, és egyáltalán nem fáradtak ki a fotózás során.

Hercegnőkként ünneplik századik születésnapjukat a cuki ikernővérek

“Mindent megcsináltak, amit mondtam nekik, nem nyafogtak és nem voltak fáradtak.” – mondta a fotós, aki büszke a végeredményre.

Az ikrek családi körben ünneplik a századik születésnapjukat, Pandolfinak 6 gyereke, 19 unokája és 16 ükunokája van, míg Pontinnak 5 gyereke, 12 unokája és 7 ükunokája van.

Dona Paulina e dona Maria S2

Dessa vez nós tivemos o privilégio de registrar algo muito raro de se ver, irmãs gemeas completando 100 anos de idade, isso mesmo, 100 aninhos hahaha pensem em irmãs lindas e grudadas!!! A coisa mais linda que voces verão hoje haha muito amor por essas duas dona Maria e dona Paulina S2
clique em HD
Fotos Camila Lima Fotografia Camila Lima

Közzétette: Happy Filmes Wedding – 2017. május 17.

Save

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek