HolotropikumHasználd naponta ezt a japán technikát és az öregedés meg fog feledkezni...

Használd naponta ezt a japán technikát és az öregedés meg fog feledkezni rólad

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Alkalmazd ezt a japán technikát, hogy sokáig megőrizhesd a fiatalságodat!

Használd naponta ezt a japán technikát és az öregedés meg fog feledkezni rólad

Köztudott, hogy Japánban élnek a legtöbbet a világon az emberek, ami nem véletlen, mert ez a nép tisztában van azzal, hogy mivel lehetséges megőrizni a jó egészségét, hogyan lehetséges hosszú éveken keresztül egyensúlyban élni.

Most egy ilyen ősi japán módszer ismertetése következik, amely mindenki számára jó hatással lesz, ugyanakkor lassítja az öregedési folyamatokat.

Járj mezítláb!

Akárhányszor csak alkalmad kínálkozik rá, járj mezítláb, ha kirándulsz, húzd le a cipődet, és élvezd a fűszálak gyengéd érintését. Elég, ha naponta három alkalommal 10 percet mezítláb töltesz. Ha nem is tudsz kimenni a szabadba, maradj a lakásban, és járj ott legalább félórát mezítláb.

Időnként állj 10 másodpercig lábujjhegyre, mert ezáltal erősíted a lábfejedet átszövő izomrostokat és ízületi hálózatot, a csontokat, és ezáltal a lábfejed vérellátása is javul.

A japánok mellett a kínaiak azt tanácsolják, hogy minden nap, 20 alkalommal jó erősen nyomkod meg a talpad közepét az ujjaiddal, a módszert főként reggel és este érdemes alkalmazni.

Egy másik remek módszer, amit érdemes kipróbálni, az a lábfürdő. Tölts meg egy tálat 38 Celsius fokos vízzel, majd áztasd be a lábaidat 5-7 percig. Ezután pedig nyomkodd meg a talpad közepét 80 alkalommal. Ezzel beindítod a szervezet vérkeringését és méregtelenítését. A technika végeztével töröld szárazra a lábad, és kend be hidratáló krémmel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek