HolotropikumAlternatív gyógyászatMéregtelenítő lábfürdő, mellyel otthon szabadulhatsz meg a szervezetre káros anyagoktól!

Méregtelenítő lábfürdő, mellyel otthon szabadulhatsz meg a szervezetre káros anyagoktól!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

 Manapság egyre többször felszínre kerülnek a régi idők gyógymódjai, ami nem is csoda, hiszen őseink pontosan jól tudták, hogy milyen természetes módon szabadulhatnak meg egy-egy nyavalyától, betegségtől.

Méregtelenítő lábfürdő, mellyel otthon szabadulhatsz meg a szervezetre káros anyagoktól!

Természetes gyógyhatású módszereknek számtalan variációja ismert, most mégis egy olyan lábfürdőt mutatunk be, amely segít a szervezetnek a méreganyagok kiürítésében.

Amire szükséged lesz:

Keserűsó (magnézium szulfát): Ezt a fajta sót egy ásványokban rendkívül gazdag vízből vonják ki. A szépítkezési szerek egyik fontos összetevője, emellett az ízületi gyulladásokat, bőrproblémákat, és izomproblémákat is hatásosan kezeli. Számtalan kutatás igazolja antibakteriális és gombaölő tulajdonságát.

Szódabikarbóna: Ha már a méreganyagoknál tartunk, a szódabikarbóna az egyik leggyorsabb és leghatásosabb anyag ezen a téren. Mindamellett, hogy megszabadít a méreganyagoktól a lehetséges kellemetlen lábszagot is semlegesíti.

Ricinusolaj: A ricinusolaj rendkívül gazdag vitaminokban, főként E-vitaminban és zsírsavakban. Ezen tulajdonságai révén kényezteti a lábat. Gyógyszerként nagyon sok lábápoló összetevője.

Víz: A víz nélkül ezt a méregtelenítő elegy nem lenne teljes. A víz külső és belső használat révén is hidratálja a szervezetet. Vízbe áztatva a lábfej pórusai megnyílnak, így a hatóanyagok könnyebben végezhetik a munkájukat.

Lássuk, hogy miből mennyire lesz szükséged:

Ricinusolaj: 10 csepp
Szódabikarbóna: 2 evőkanál
Keserűsó: 2 evőkanál
Víz: 5-6 liter

Egy nagyobb tálba öntsd bele az 5-6 liter vizet, majd add hozzá a többi összetevőt és végül kavard jól össze.  Ezután nincs más dolgod, mint 20-30 percen keresztül a lábadat áztatva lazítani.

Pár érdekes és fontos megjegyezni való a szódabikarbonát belső használatával kapcsolatban:

  • Belső fogyasztásra nem ajánlott szoptató vagy terhes nőknek, a gyerekek is 5 éves korukig érzékenyen reagálhatnak rá.
  • 3 egymást követő napnál hosszabb ideig nem fogyasztható, mert mellékhatásokat okozhat: légzésnehézség, többszöri vizelési inger, fejfájás, hangulatingadozás, étvágytalanság, izomfájdalmak, nyugtalanság, idegesség, zsibbadás, fáradtság.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek