Harry herceg nagyapja temetését követően visszatért az Egyesült Államokba, Meghan Markle és ő most második gyermekük születésére készülnek. Közben a pár megpróbálja kialakítani új, civil életét is, és továbblépni az Oprah Winfrey-nek adott interjú után, amely minden eddiginél jobban megviselte a kapcsolatukat a brit királyi családdal.

Harry herceg „megbánta”, hogy elhagyta a királyi családot, mondja a szakértő

Károly herceg és Vilmos herceg nem örülnek Harry döntéseinek, és az utóbbi időben meglehetősen feszült lett a viszonyuk, egy szakértő pedig most azt állítja, hogy Harry talán kezdi megbánni az egészet, beleértve azt is, hogy elhagyta a királyi családot a feleségével.

Amikor Harry és Meghan tavaly úgy döntöttek, hogy lemondanak királyi titulusukról, eleve sok vitát váltottak ki, a családon belül is, és a helyzetet csak tovább rontotta, amikor a pár idén márciusban botrányos interjút adott Oprah Winfrey-nek. Úgy tűnt, ezzel a lépéssel Sussexék végleg felégettek minden hidat.

Miközben nyáron várják második gyermekük születését, Harry és Meghan valószínűleg békére és nyugalomra vágynak, de egy forrás szerint, aki az Expressnek nyilatkozott, ez valószínűleg nem lesz ilyen egyszerű. Paul Burrell királyi szakértő szerint Harry „teljesen össze van zavarodva” az utóbbi időben hozott döntéseiket illetően.

„A szíve az Atlanti-óceán két különböző oldalán van.” – mondta Burrell a Closer magazinnak. „Meghan is szembe kell, hogy nézzen ezzel a dilemmával – azzal, hogy Harry most úgy érzi, mintha kettészakították volna.”

Paul Burrell kisfiú kora óta ismeri Harry herceget, mivel 10 évig komornyikként dolgozott Diana hercegné mellett.

„Visszatérni az Egyesült Királyságba, és látni a családját – azt a családot, amelyet kritizált – rendkívül nehéz volt.” – mondta Burrell. „Nem lehetett könnyű látni szeretett nagymamáját, és szembenézni az apjával és a testvérével. Az sem lehetett könnyű, hogy visszatérjen a windsori kastélyba, és más épületekbe, amik olyan sok emléket őriznek.”

Az Egyesült Királyságban Harry a Frogmore Cottage-ban szállt meg, abban a házban, ahol korábban Meghannel együtt éltek, mielőtt távoztak a királyi családból.

Más bennfentesek is úgy gondolják, hogy Harry herceget felzaklatta az Egyesült Királyságba tett látogatása. A Closernek adott interjúban a királyi bennfentes, Duncan Larcome, azt állította, hogy Harry „jobban össze van zavarodva, mint valaha.” „Úgy hallottam, eléggé fásultan tért vissza Los Angelesbe. A temetésen látszott az arcán, hogy teljesen össze van zavarodva. Nem gondolta, hogy ilyen hamar szembe kell néznie a családjával – és amikor ez megtörtént, vegyes érzelmei voltak ezzel kapcsolatban.”

A temetés után Harry több órán át beszélgetett az édesapjával és a bátyjával, és a szakértő szerint ez a beszélgetés is megviselhette. „A hazajövetele emlékeztette mindarra, amit az elmúlt években feláldozott, és a közelmúltban okozott károkra.” Larcome szerint a herceg mostanra a Winfrey-nek adott interjút is megbánta.

A szakértők szerint a házaspár most komoly teszt előtt áll, ha meg akarják teremteni azt a közös jövőt, ami mindkettejüket boldoggá teszi, de most egyelőre második gyermekük érkezésére koncentrálnak.

Fotó: CBS/Youtube 

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.