KuriózumHa valaki úgy dönt, hogy kilép az életedből, akkor mindenképpen el fog...

Ha valaki úgy dönt, hogy kilép az életedből, akkor mindenképpen el fog menni – nem tudod megállítani

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha valaki úgy dönt, hogy kilép az életedből, akkor mindenképpen el fog menni. Még ha sikerül is valamivel késleltetned a pillanatot: zsarolással, hízelgéssel, fenyegetéssel – minél inkább ragaszkodsz hozzá, az illető annál jobban vágyik rá, hogy kilépjen az életedből.

Kiválasztja a megfelelő pillanatot és elmenekül

A kapcsolatotok egyre rosszabbra fordul: úgy gondol majd rád, mint egy börtönőrre, aki erőszakkal tartja maga mellett, vagy mint egy akadályra a boldogság felé vezető úton. Nem marad semmi a szerelemből, barátságból, tiszteletből.

Ez pedig csak egyetlen dologhoz vezethet: az első adandó alkalommal menekülni fog. Abban a pillanatban csak a szabadság ösztöne érvényesül. Hasonlóan ahhoz, amikor egy állatot próbálsz erőszakkal magad mellett tartani, az megharap, megkarmol és elmenekül tőled. Ezt diktálja az ösztöne.

A győzködés, magyarázkodás, a harag és a könnyek nem oldanak meg semmit. A pénz sem segít, ha valaki eldöntötte, hogy otthagyja a jelenlegi munkahelyét.

Lehetséges, hogy soha többet nem tér vissza hozzád, de hagynod kell, hadd menjen, ha egyszer így döntött.

Minél előbb távozik, annál kevesebbet kell szenvedned. Hagyd, hogy szabadon átgondolja, hogy valóban megérte-e távozni. Te pedig majd eldöntheted, érdemes-e visszafogadnod az életedbe, ha már egyszer elhagyott.

A szerelem nehéz dolog, de szeretni és szeretve lenni határtalan boldogság! Légy boldog!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek