KuriózumHa te is októberben születtél ez a 9 tulajdonság jellemző lehet rád

Ha te is októberben születtél ez a 9 tulajdonság jellemző lehet rád

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha te is októberben születtél, akkor rád is jellemző lehet ez a 9 tulajdonság!

Ha te is októberben születtél ez a 9 tulajdonság jellemző rád

Az októberben született emberek minden szempontból különlegesek. Ha te is közéjük tartozol, és szeretnél tisztában lenni a tulajdonságaiddal, akkor most jó helyen jársz, hiszen következhet a legjellemzőbb 9 személyiségjegy, amely minden októberi emberre érvényes.

1. Sármosság

Rendkívül sármos, karizmatikus személy vagy. Egyáltalán nem jelent gondot a barátkozás, új emberekkel való megismerkedés. Nagyon romantikus vagy, a szeretet számodra a lételemek közé tartozik.

2. Brutális őszinteség

Egyszerűen nem tudod megjátszani magad, ami benned van, azt kiadod, elmondod, megosztod másokkal. Óriási az igazságérzeted, nem tudod tolerálni a hamisságot, a hazugságot. Ha egy barátodról kiderül, hogy kétszínű, hazug, gyorsan megszakítod vele a kapcsolatot.

3. Imádod a békés, nyugodt környezetet

Szereted a társaságot, a bulikat, de azért ha lehetőséged van egy kis csendes pihenésre, akkor kihasználod a nyugalmat. Jól érzed magad, ha csend, harmónia, béke vesz körül. Szeretsz gondoskodni az állatokról is.

4. Higgadtság

Ha októberben születtél, akkor rendszerint nyugodt, kiegyensúlyozott életet élsz, ritkán jössz ki a sodrodból, inkább másokat próbálsz megnyugtatni, ha konfliktusra kerül sor.

5. Kreativitás

Szeretsz zenélni, rajzolni, festeni, írni? Ha igen, akkor ebben nincs semmi meglepő, ugyanis kreatív, alkotó ember vagy, aki mindig valami létrehozásán dolgozik. Akár hivatásos alkotóként.

6. Álmodozás

Az októberben született emberek imádnak álmodozni, mélyen elmerülni a gondolataikban. Te sem vagy kivétel ilyen szempontból, hiszen néha jólesik kiszabadulni a realitás ridegségéből.

7. Problémamegoldó képesség

Ha októberben születtél, akkor nincs olyan probléma, amit ne tudnál megoldani. Minden esetben erre törekszel, optimistán gondolkozol, és pont ennek tudható be a siker az életedben.

8. Pénzköltés

Az októberi ember szereti költeni a pénzt, a spórolás neki rosszabbul megy, mint másoknak, ezzel te is így vagy. Szeretsz másoknak drága ajándékokat venni, így a hónap végére elfogy a pénzed.

9. A család az első

Imádod a családodat, ők jelentik számodra a mindent. Szereted, ha összegyűlik a család, ha mindenki együtt van, és beszélget. Ez főként akkor remek, mikor ünnepekkor találkoznak a rég látott rokonok.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek