KuriózumHa legközelebb pénzt találsz az utcán, ne hidd, hogy puszta véletlen! -...

Ha legközelebb pénzt találsz az utcán, ne hidd, hogy puszta véletlen! – spirituális üzenete van

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A legtöbb ember, mikor gazdátlan pénzt talál a földön, nem gondol semmi komolyabb dologra, csupán felveszi a földről és elégedetten tovább megy. Sokan a szerencsének tulajdonítják az efféle random pénztalálást és arra fogják, hogy jókor voltak jó helyen.

Pedig ez sokkal több ennél. A földön kapott pénz az Univerzum üzeneteinek egyik legkonkrétabb megnyilvánulása. Míg a földi életed során, nap mint nap pénzt keresel, észre sem veszed, hogy ez a lehetőség egyenesen az Univerzumtól ered.

Az Univerzum folyamatosan arra törekszik, hogy biztosítsa számodra az anyagi gyarapodást a munkavállalás folyamata által. De néha az Univerzum sokkal konkrétabb, kézzel foghatóbb jeleket küld számodra, és ennek egyik formája a random pénztalálás.

Például, ha egy teljesen kilátástalan helyzetben csak úgy a földön találsz egy akármilyen értékű bankjegyet, az egy felsőbb energiájú gondviselés jele.

Persze, a földi életben nem a pénz a legfontosabb, de ez is szervez részét képezi mindennapjainknak. Legközelebb, ha pénzt találsz a földön, vizsgáld meg a bankjegyet, ugyanis az értékét mutató szám mögöttes jelentéssel bír.

Vegyük csak a 10-es számot, mely a számmisztikában a teljesség, tudatosság, és a felfedezések szimbóluma. Így ha egy olyan bankjegyet találsz a földön, melynek köze van a 10-es számhoz valami újat tartogat számodra az élet, amelyet fel kell fedezned.

De mi a helyzet az érmékkel?

Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy az úton sétálgatva inkább elhagyott pénzérmékbe botlasz, mintsem bankjegyekbe. Sok ember úgy hiszi, hogy az érmék megtalálása összeköthető az elhunytak lelkével. A néphagyomány úgy tartja, hogy ha aprópénzt találunk a földön, akkor az az egyik eltávozott szerettünk lelkének jelzése.

A spirituális világ jelzései különböző alakot ölthetnek, így a gazdátlan pénzre való rátalálás is egyfajta jelnek tekinthető, melyet ha helyesen értelmezünk, hasznos információkat kaphatunk a felsőbb energiáktól. És ne hidd, hogy puszta véletlen, ha legközelebb te találsz rá egy elhagyatott bankjegyre, mindennek oka van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek