KuriózumHa a férfi nem tiszteli az édesanyját, akkor téged sem fog tisztelni!

Ha a férfi nem tiszteli az édesanyját, akkor téged sem fog tisztelni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha egy férfi nem tiszteli az édesanyját, akkor soha nem fogja tisztelni a mellette lévő nőt sem. A világon a legerősebb kötelék az anya-gyerek kapcsolat!

Egy férfi nőhöz való viszonyulását nagymértékben befolyásolja az, hogy milyen az édesanyjával való kapcsolata. Az, hogy a férfi hogyan kommunikál az anyjával, meghatározó abban is, hogy hogyan fog viszonyulni a nőkhöz. A női nemmel való viselkedés már gyermekkorban kialakul, ebben pedig meghatározó az otthoni példa is.

Honnan lehet felismerni, hogy egy férfi milyen nevelésben részesült, és ez milyen hatással lesz a későbbi párkapcsolatára?

Ha jobban megfigyeljük a férfi hogyan bánik az anyjával, könnyen meg lehet fejteni, hogy hogyan fog viszonyulni a leendő feleségéhez. Ha barátságos, figyelmes, kedves, gondoskodó, akkor egy nagyon figyelmes férj és apa lesz belőle. Ha szoros kapcsolatban áll az anyjával, akkor azt jelenti, hogy fontos számára a hosszútávú kapcsolat, a család.

Egy férfi, aki tiszteli és értékeli az édesanyját, az tiszteletben tartja a nőket. Fontos számára a hűség és az igaz szeretet! Ha viszont a férfi gyerekkorában nem állt szoros kapcsolatban az anyával, akkor nem tudja kifejezni érzéseit, nincs hozzászokva a melegséghez, a meghitt szeretethez, biztonsághoz.

Természetesen nem azt jelenti, hogy érzéketlen, hiszen ismerőseivel nagyon tisztelettel bánik, viszont nehezére esik kifejezni a mélyebb érzéseit, nem igazán romantikus alkat. Ennek oka a múltban, az anyával való kapcsolatban keresendő, mivel kisgyerekkorában nem szokott hozzá a ragaszkodáshoz, a gyengédség kimutatásához.

Ha egy férfi egyáltalán nem tiszteli az anyját, annak oka egy gyerekkori traumában keresendő. Felnőttkorban egy ilyen partner rideg, sem az érzéseit, sem a tiszteletét nem mutatja ki. Az a férfi, aki mérgező környezetben nőtt fel, állandó kisebbrendűségi érzéssel küzd, önértékelési problémák miatt emészti magát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek