KuriózumHa a férfi ezt a 2 kifejezést mondja neked, jobb, ha azonnal...

Ha a férfi ezt a 2 kifejezést mondja neked, jobb, ha azonnal elhagyod!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha a férfi ezt a két mondatot mondja, jobb, ha még idejében otthagyod!

Biztosan te is találkoztál már olyan férfival, aki első látásra egyáltalán nem volt szimpatikus, leginkább azért, mert nagyon ellenségesen beszélt a nőkről. Az ilyen férfi elől menekülj, jobb ha tudod, sosem fog megváltozni.

Két olyan mondat van, amely, ha elhangzik a férfi szájából, jobb ha minél rövidebb idő alatt messzire menekülsz a környezetéből.

1. ”Buta vagy”

Ez a kijelentés nem mindig ilyen konkrétan hangzik el, viszont nagyon sok férfi burkoltan utal rá, hogy bizony a nők IQ-szintje nem a legmagasabb. Sok férfi egy alacsonyabb szintű személyként tekint a nőre, sok esetben a verbális megalázás sem áll távol tőlük.

A megalázás lehet tudatos, vagy öntudatlan is, de sok esetben a férfiakat egyáltalán nem is érdekli a nők véleménye.

2. ”Csúnya vagy”

Minden férfi tudja, hogy mennyire fontos egy nő számára a dicséret. Ha a nő nem kapja meg a számára szükséges dicséretet, akkor romokban dől az önértékelése.

Egy férfi, aki igazán szeret, soha nem a negatív tulajdonságaidat emeli ki, hanem nap mint nap észreveszi, hogy szép vagy, és azt is kifejezi, hogy mennyire szeret. Ha a párod arról beszél, hogy mennyire kövér, ügyetlen, csúnya, szétszórt stb. vagy, és nyilvánosan is hangoztatja a negatív tulajdonságaidat, akkor jobb, ha átgondolod, hogy mennyi értelme van együtt maradnotok.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek